NASLOVNICA / Novosti / NAJAVA: Događaji u našoj školi

NAJAVA: Događaji u našoj školi

Autor: Nikola Vuković

25. veljače 2014.

Donosimo kratak pregled događaja vezanih za rad škole, ostvarivanje plana i programa rada škole i ostvarivanje školskog kurikuluma.

Srijeda, 26.veljače Dan ružičastih majica – središnji dio obilježavanja počinje u sportskoj dvorani naše škole u 11.40 sati : uz učenike i učitelje naše škole pomoć i podršku daju nam Policijska postaja Đurđevac i Županijsko povjerenstvo za ravnopravnost spolova

Četvrtak, 27.veljačeroditeljski sastanak za roditelje budućih učenika prvog razreda. Prostorije Dječjeg vrtića "Maslačak" u 16.30 sati. Roditeljima će tom prigodom biti uručeni pozivi za liječnički pregled i upis djece u prvi razred.

Utorak, 4.ožujka "Mali fašenk v Đurđevcu" – okupljanje ispred Doma kulture u 11.00 sati, vesela povorka prema sportskoj dvorani osnovne škole, predstavljanje skupina, izbor najljepše maske i najorginalnijih skupina. organizator TZ grada Đurđevca. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže.

Upis djece u prvi razred – od 10.ožujka do 20.ožujka. Na popisu je 94 djece. Veselimo se susretu s djecom i roditeljima na sam dan upisa.

Utorak, 11.ožujka – Obilježavanje 101.godišnjice rođenja Grgura Karlovčana , učitelja i književnika čije ime nosi naša škola

Utorak, 18.ožujkavanjsko vrednovanje učenika osmog razreda. Ove godine učenici pišu test iz hrvatskog i engleskog jezika.

Srijeda, 19.ožujkaPredavanje za učenike osmog razreda: Domovinski rat

Petak, 21.ožujka POZDRAV PROLJEĆU – tradicionalna školska priredba. 18 točaka u programu. Gosti: djeca DV "Maslačak" i uprizorenje Legende o Picokima. Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže na prvi dan proljeća i da zajedno u veselom i kreativnom ozračju dočekamo proljeće. Početak priredbe je u 18.00 sati.

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content