NASLOVNICA / Novosti / Najava aktivnosti za studeni

Najava aktivnosti za studeni

Autor: Nikola Vuković

04. studenoga 2012.

I ovog studenoga učenici, njihovi roditelji  i učitelji sudjeluju u niz zajedničkih aktivnosti , a s ciljem ostvarivanja školskog kurikuluma.

Ovaj mjesec posvećen je prevenciji bolesti ovisnosti. Kao i svake školske godine, nizom aktivnosti u školi ,ostvarit ćemo plan i program rada na prevenciji. Svi razredni odjeli sudjelovat će u ostvarivanju planiranih aktivnosti i na taj način pored prevencije bolesti ovisnosti ostvariti i dio zdravstvenog odgoja. Rezultat zajedničkog rada su nova znanja o zdravlju, izrađeni nastavni materijal kao i zidne novine u školi.

Roditeljski sastanci – od 12. do 20. studenoga – prema rasporedu razrednika. Raspored će biti objavljen na web stranicama škole. Osim planiranih aktivnosti razrednika, svi roditelji će dobiti informacije o Pravilniku o vrednovanju vladanja kao i o provedbi zdravstvenog odgoja u školi. Pozivamo sve roditelje da se odazovu na roditeljske sastanke.

Četvrtak, 15. studenoga – "I u mom gradu Vukovar svijetli" – naša škola je i ove godine organizator obilježavanja tragedije grada Vukovara. Okupljanje učenika, predstavnika grada i udruga kao i svih građana biti će u 16.45 sati ispred škole. Nakon toga povorka s upaljenim lampašima i svijećama ide prema Trgu mladosti u Đurđevcu. Kratki program pripremaju učenici naše škole, Strukovne škole i Gimnazije. Nazočnima će se obratiti gradonačelink gospodin Slavko Gračan. I ovim putem pozivamo roditelje i sve građane da nam se pridruže i na taj način da zajedno s nama odamo počast žrtvama za Domovinu.

Petak, 16. studenoga – Dan tolerancije – školski projekti, predavanja, razgovor i izrada plakata na temu tolerancije. Tog dana započinjemo i s projektom "Šafran" koji ima za cilj poučavanje o miru, slobodi i toleranciji. Osnova rada na projektu je sjećanje na žrtve Holokausta. Voditelj projekta je pedagog škole. O projektu ćemo redovito izvještavati na našim web stranicama.

Provedba projekta "Škole za Afriku" – koordinatorica projekta učiteljica Antolela Carek najavila je nastavak provedbe projekta i to uz radionice učenika, roditelja i učitelja. Izrađivat će se ukrasni i drugi predmeti koji će u prosincu biti ponuđeni na prodaju. Sav prikupljeni novac uplatit će se na račun UNICEF-a. Roditelji se svojim prilozima mogu priključiti već na roditeljskom sastanku u studenom. Unaprijed hvala.

NAJAVA:

13.prosinca 2012.godine organiziramo veliku školsku priredbu "Blagdani nam stižu". Stotinjak učenika uz vodstvo učitelja pripremaju program u trajanju od 90 minuta. Vjerujemo da će i ove godine naša školska dvorana biti puna roditelja, baka i djedova i građana našeg grada koji će kupnjom ulaznice po cijeni od 15 kuna pomoći u prikupljanju novčanih  sredstava za kupnju nastavnih  sredstava i pomagala . Pozivamo Vas sve da svojim dolaskom podržite naše učenike i da zajedno s nama provedete ugodnu večer u blagdanskom ozračju.

Ostale obavijesti

04. listopada 2022.

Saziv vijeća roditelja – 6. 10. 2022.

U privitku se nalazi poziv za održavanje konstituirajuće sjednice Vijeća roditelja OŠ Đurđevac.

04. listopada 2022.

Zaziv Duha Svetoga u Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju

U srijedu, 28.rujna 2022., učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju sa svojim su učiteljicama sudjelovali na svetoj misi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content