NASLOVNICA / Novosti / Najava: Aktivnosti u sklopu projekta Šafran

Najava: Aktivnosti u sklopu projekta Šafran

Autor: Nikola Vuković

28. ožujka 2014.

U četvrtak, 3.travnja 2014.godine gost u našoj školi je gospodin Zdravko Šabarić. U sklopu školskog projekta ŠAFRAN, gospodin Šabarić predstavit će knjigu OBITELJ BRAUN.

Susret je u školskoj knjižnici u 11.00 sati.

Već treću godinu provodimo projekt ŠAFRAN. Osnovni cilj projekta je odgoj i obrazovanje za ljudska prava, a područje interesa rada učenika i učitelja je holokaust.

Obitelj Braun poznata je obitelj koja je ostavila traga u povijesti Đurđevca. Gospodin Boris Braun prije desetak godina bio je gost naše škole i učenicima je govorio o svom životnom putu, o svojoj obitelji te o holokaustu kojeg je preživio.

Ove godine učenici će upoznati obitelj Braun uz pomoć gospodina Zdravka Šabarića koji je autor knjige OBITELJ BRAUN. Knjiga obiluje pisanim i dokumentacijskim  materijalima te fotografijama o životu obitelji Braun.

Ostale obavijesti

06. listopada 2022.

Grad Đurđevac razveselio učenike predstavom povodom obilježavanja Dječjeg tjedna

U obilježavanje Dječjeg tjedna uključio se i Grad Đurđevac tako da je za sve učenike razredne nastave organizirao predstavu Stepenicama […]

05. listopada 2022.

Učitelj Nikola Mihočka dobitnik je Godišnje nagrade Ministarstva znanosti i obrazovanja

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, Povjerenstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content