NASLOVNICA / Novosti / Najava: Aktivnosti u sklopu projekta Šafran

Najava: Aktivnosti u sklopu projekta Šafran

Autor: Nikola Vuković

28. ožujka 2014.

U četvrtak, 3.travnja 2014.godine gost u našoj školi je gospodin Zdravko Šabarić. U sklopu školskog projekta ŠAFRAN, gospodin Šabarić predstavit će knjigu OBITELJ BRAUN.

Susret je u školskoj knjižnici u 11.00 sati.

Već treću godinu provodimo projekt ŠAFRAN. Osnovni cilj projekta je odgoj i obrazovanje za ljudska prava, a područje interesa rada učenika i učitelja je holokaust.

Obitelj Braun poznata je obitelj koja je ostavila traga u povijesti Đurđevca. Gospodin Boris Braun prije desetak godina bio je gost naše škole i učenicima je govorio o svom životnom putu, o svojoj obitelji te o holokaustu kojeg je preživio.

Ove godine učenici će upoznati obitelj Braun uz pomoć gospodina Zdravka Šabarića koji je autor knjige OBITELJ BRAUN. Knjiga obiluje pisanim i dokumentacijskim  materijalima te fotografijama o životu obitelji Braun.

Ostale obavijesti

24. rujna 2021.

Jednodnevni izlet Odjela za učenike s teškoćama u razvoju

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju uputili su se na jednodnevni izlet koji im je poklonio gradonačelnik Hrvoje […]

22. rujna 2021.

GODINA ČITANJA 2021. – Čitanje u knjižnici, plakati, autorska prava

Godina 2021. proglašena je Godinom čitanja. U našoj školi i knjižnici provode se različiti programi, projekti i aktivnosti. Poruka nacionalnog […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content