NASLOVNICA / Novosti / Najava: Aktivnosti u sklopu projekta Šafran

Najava: Aktivnosti u sklopu projekta Šafran

Autor: Nikola Vuković

28. ožujka 2014.

U četvrtak, 3.travnja 2014.godine gost u našoj školi je gospodin Zdravko Šabarić. U sklopu školskog projekta ŠAFRAN, gospodin Šabarić predstavit će knjigu OBITELJ BRAUN.

Susret je u školskoj knjižnici u 11.00 sati.

Već treću godinu provodimo projekt ŠAFRAN. Osnovni cilj projekta je odgoj i obrazovanje za ljudska prava, a područje interesa rada učenika i učitelja je holokaust.

Obitelj Braun poznata je obitelj koja je ostavila traga u povijesti Đurđevca. Gospodin Boris Braun prije desetak godina bio je gost naše škole i učenicima je govorio o svom životnom putu, o svojoj obitelji te o holokaustu kojeg je preživio.

Ove godine učenici će upoznati obitelj Braun uz pomoć gospodina Zdravka Šabarića koji je autor knjige OBITELJ BRAUN. Knjiga obiluje pisanim i dokumentacijskim  materijalima te fotografijama o životu obitelji Braun.

Ostale obavijesti

23. svibnja 2022.

Upis u srednje škole

U Narodnim novinama objavljen je vremenik upisa u srednje škole. U nastavku obavijesti nalazi se vremenik za ljetni upisni rok […]

22. svibnja 2022.

Učenici osmih razreda na terenskoj nastavi u Jasenovcu i Čigoču

Učenici osmih razreda u pratnji razrednika i dviju pomoćnica u nastavi posjetili su 19. svibnja 2022. godine Spomen područje Jasenovac. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content