NASLOVNICA / Novosti / Najava; Aktivnosti u listopadu

Najava; Aktivnosti u listopadu

Autor: Nikola Vuković

28. rujna 2014.

Objavljujemo najznačajnije aktivnosti u našoj školi i u okružju, a koje su vezane za rad naših učenika i učitelja te suradnju s lokalnom zajednicom.

2. listopada – Stručno vijeće učitelja u kuriji Barnagor. Upoznavanje s kurijom, povijesnim činjenicama te budućnosti ovog zdanja. Domaćin je gospođa Božica Jelušić.

4.listopada – Dani voća – tradicionalno sudjelovanje naših učenika i učitelja na ovoj manifestaciji- I ove godine pripremili smo prezentaciju naših radova i proizvoda.

5.listopada – Dan učitelja – ovaj značajni dan za školstvo obilježit ćemo idući dan u ponedjeljak, 6.listopada

10.listopada – Dan zahvalnosti za plodove naših polja, vinograda i voćnjaka te za sva dobra koja smo primili tijekom ove godine – kratki program i blagoslov plodova; 11.00 sati

11.listopada – sudjelovanje naših učenika i učitelja na smotri Dani meda u Đurđevcu

15.listopada – Međunarodni dan pješaćenja – tijekom mjeseca listopada svi učenici od trećeg do šestog razreda imat će izvanučioničku nastavu u Budrovcu i Čepelovcu kao i u kuriji Barnagor. Detaljni raspored ovisi o vremenskim prilikama. Izvanučionička nastava je važan dio odgoja i obrazovanja naših učenika.

Obilježit ćemo i Mjesec knjige kao i Dan štednje.

Svi navedeni događaji vezani su za ostvarivanje Školskog kurikuluma kao i Godišnjeg plana i programa rada. Osim učenika i učitelja važna je suradnja članova lokalne zajednice kao i svesrdna pomoć roditelja naših učenika.

Na nama odraslima je da omogućimo našim mladima što bolje uvjete za odgoj i obrazovanje te da ih kvalitetno pripremimo za život.

Ostale obavijesti

01. srpnja 2022.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Na kraju nastavne godine uspjeh učenika naše škole je slijedeći: Ukupan broj učenika na kraju nastavne godine: 656 Redovni program: […]

01. srpnja 2022.

Maturalno putovanje 8. a razreda

Od 15. 6. do 19. 6. 2022. učenici 8. A razreda u pratnji svojeg razrednika Milana Kosa i učitelja Zorana […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content