NASLOVNICA / Novosti / Najava; Aktivnosti u listopadu

Najava; Aktivnosti u listopadu

Autor: Nikola Vuković

28. rujna 2014.

Objavljujemo najznačajnije aktivnosti u našoj školi i u okružju, a koje su vezane za rad naših učenika i učitelja te suradnju s lokalnom zajednicom.

2. listopada – Stručno vijeće učitelja u kuriji Barnagor. Upoznavanje s kurijom, povijesnim činjenicama te budućnosti ovog zdanja. Domaćin je gospođa Božica Jelušić.

4.listopada – Dani voća – tradicionalno sudjelovanje naših učenika i učitelja na ovoj manifestaciji- I ove godine pripremili smo prezentaciju naših radova i proizvoda.

5.listopada – Dan učitelja – ovaj značajni dan za školstvo obilježit ćemo idući dan u ponedjeljak, 6.listopada

10.listopada – Dan zahvalnosti za plodove naših polja, vinograda i voćnjaka te za sva dobra koja smo primili tijekom ove godine – kratki program i blagoslov plodova; 11.00 sati

11.listopada – sudjelovanje naših učenika i učitelja na smotri Dani meda u Đurđevcu

15.listopada – Međunarodni dan pješaćenja – tijekom mjeseca listopada svi učenici od trećeg do šestog razreda imat će izvanučioničku nastavu u Budrovcu i Čepelovcu kao i u kuriji Barnagor. Detaljni raspored ovisi o vremenskim prilikama. Izvanučionička nastava je važan dio odgoja i obrazovanja naših učenika.

Obilježit ćemo i Mjesec knjige kao i Dan štednje.

Svi navedeni događaji vezani su za ostvarivanje Školskog kurikuluma kao i Godišnjeg plana i programa rada. Osim učenika i učitelja važna je suradnja članova lokalne zajednice kao i svesrdna pomoć roditelja naših učenika.

Na nama odraslima je da omogućimo našim mladima što bolje uvjete za odgoj i obrazovanje te da ih kvalitetno pripremimo za život.

Ostale obavijesti

08. prosinca 2022.

Učenici 8.d razreda osvojili posjet Interpretacijskom centru Muzej bećarac

Učenici 8. d razreda osvojili su besplatan posjet Interpretacijskom centru Muzej bećarca u Pleternici. Rezultat je to prijave na Javni […]

07. prosinca 2022.

Školski medni dan

„Slatko, slađe, najslađe – MED.“ Učenici prvog razreda Osnovne škole Đurđevac obilježili su Školski medni dan koji se svake godine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content