NASLOVNICA / Novosti / Najava; Aktivnosti u listopadu

Najava; Aktivnosti u listopadu

Autor: Nikola Vuković

28. rujna 2014.

Objavljujemo najznačajnije aktivnosti u našoj školi i u okružju, a koje su vezane za rad naših učenika i učitelja te suradnju s lokalnom zajednicom.

2. listopada – Stručno vijeće učitelja u kuriji Barnagor. Upoznavanje s kurijom, povijesnim činjenicama te budućnosti ovog zdanja. Domaćin je gospođa Božica Jelušić.

4.listopada – Dani voća – tradicionalno sudjelovanje naših učenika i učitelja na ovoj manifestaciji- I ove godine pripremili smo prezentaciju naših radova i proizvoda.

5.listopada – Dan učitelja – ovaj značajni dan za školstvo obilježit ćemo idući dan u ponedjeljak, 6.listopada

10.listopada – Dan zahvalnosti za plodove naših polja, vinograda i voćnjaka te za sva dobra koja smo primili tijekom ove godine – kratki program i blagoslov plodova; 11.00 sati

11.listopada – sudjelovanje naših učenika i učitelja na smotri Dani meda u Đurđevcu

15.listopada – Međunarodni dan pješaćenja – tijekom mjeseca listopada svi učenici od trećeg do šestog razreda imat će izvanučioničku nastavu u Budrovcu i Čepelovcu kao i u kuriji Barnagor. Detaljni raspored ovisi o vremenskim prilikama. Izvanučionička nastava je važan dio odgoja i obrazovanja naših učenika.

Obilježit ćemo i Mjesec knjige kao i Dan štednje.

Svi navedeni događaji vezani su za ostvarivanje Školskog kurikuluma kao i Godišnjeg plana i programa rada. Osim učenika i učitelja važna je suradnja članova lokalne zajednice kao i svesrdna pomoć roditelja naših učenika.

Na nama odraslima je da omogućimo našim mladima što bolje uvjete za odgoj i obrazovanje te da ih kvalitetno pripremimo za život.

Ostale obavijesti

15. travnja 2024.

Kviz znanja povodom Noći knjige

Povodom ovogodišnje Noći knjige organiziramo školski kviz znanja! Tom prigodom organizirana je i prigodna prodaja otpisanih knjiga po simboličnim cijenama. […]

12. travnja 2024.

Natječaj “Podravina u stihovima”

Objavljujemo 11. Natječaj “Podravina u stihovima” za mlade pjesnike u kojem sudjeluju učenici viših razreda. Svi učenici pišu pjesme na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content