NASLOVNICA / Novosti / Najava aktivnosti

Najava aktivnosti

Autor: Nikola Vuković

18. veljače 2013.

Najavljujemo nekoliko aktivnosti koje su vezane za ostavrivanje školskog kurukuluma .

Zajednički roditeljski sastanci:

19.veljače 2013. u 17.00 sati – osmi razredi ( sportska dvorana) – zajednički dio-  novosti oko upisa djece u srednju školu, vanjsko vrednovanje učenika

21.veljače 2013. u 17.00 sati – sedmi razredi – suradnja škole i lokalnih udruga, terenska nastava

28.veljače 2013. glazbena kultura – program namjenjen učenicima od drugog do petog razreda – gradivo glazbene kulture – gost:

        Prof. Mladen Požgaj – uz dugogodišnje pedagoško iskustvo – solist na oboi, solooboist u Simfonijskom orkestru HRT-a, član dua « MUZICA REDIVIVA», okteta « RUDOLF KLEPAČ «, te voditelj ansambla za ranu glazbu « UNIVERSITAS  STUDIORUM  ZAGRABIENSIS «.

Vanjsko vrednovanje učenika osmog razreda

U vremenu od 4. do 8.ožujka nekoliko učenika osmog razreda naše škole ( izabrani po kriterijima Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje) pisat će ispit iz povijesti i fizike. Rezultat ispita neće utjecati na uspjeh učenika, a rezultati ispita mogu biti pokazatelj usvojenosti znanja kod učenika.

11.ožujka 2013. – prije 100 godina u Kalinovcu je rođen Grgur Karlovčan. Ovu obljetnicu obilježit ćemo kratkim programom i polaganjem cvijeća podno spomenika u školskom parku. Pozivamo članove lokalne zajednice, roditelje i građane Đurđevca da nam se pridruže u ponedjeljak, 11.ožujka 2013. godine u 12.00 sati i da zajedno s nama obilježe 100-tu godišnjicu od rođenja Grgura Karlovčana čije ime nosi naša škola.

Pozdrav proljeću

14. ožujka 2013.godine u 18.00 sati u sportskoj dvorani naše škole održat će se priredba Pozdrav proljeću. Ove godine program je sastavljen od jedne lutkarske predstave naših gostiju iz OŠ I.L.Croate iz Kalinovca te 16 točaka recitacije, plesa, ritmike, folklora, suvremenog plesa i njegovanja tradicije našeg kraja. Pozivamo roditelje, bake i djedove, građane Đurđevca i okolnih mjesta da zajedno s nama pozdrave proljeće i provedu ugodno vrijeme u izvedbi učenika naše škole kao i naših gostiju iz OŠ Kalinovac i Gimnazije Đurđevac.

NAJAVA:

Upis djece u prvi razred započet će 25.ožujka 2013.godine. Raspored i dogovor oko upusa roditelji budućih učenika prvog razreda dobit će na roditeljskom sastanku u dječjem vrtiću Maslačak.

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content