NASLOVNICA / Novosti / „Moje pravo na igru i sport“

„Moje pravo na igru i sport“

Autor:

27. studenoga 2018.

Odjeli za učenike s teškoćama u razvoju Đurđevac sudjelovali su na sportsko-rekreacijsko-edukativnom programu za djecu s teškoćama u razvoju „Moje pravo na igru i sport“ koji je održan od 23. do 25. studenog u Zagrebu pri Centru za odgoj i obrazovanje Dubrava.

Organizator natjecanja bio je Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce, a cilj i svrha natjecanja osim druženja i pružanja prilike djeci s intelektualnim teškoćama u razvoju da pokažu svoje sposobnosti, ujedno i potaknuti sve građane da pokušaju razumjeti probleme djece s teškoćama u razvoju, probleme njihovih obitelji i općenito osoba s invaliditetom.

Sportovi u kojima su naši učenici sudjelovali su: šut na gol, bacanje lopte na koš, poligon, trčanje i boćanje. Naši učenici su na natjecanju bili jako uspješni i osvojili su puno medalja. S našim učenicima družili su se i volonteri. Bilo nam je jako lijepo i veselimo se sljedećem natjecanju.

Ostale obavijesti

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

21. lipnja 2021.

Aktivnosti u Područnoj školi Sirova Katalena tijekom posljednjeg tjedna nastave

Učenici Područne škole Sirova Katalena proveli su posljednji tjedan nastave u igri na otvorenom i ponavljanju nastavnih sadržaja kroz zabavne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content