NASLOVNICA / Novosti / „Moje pravo na igru i sport“

„Moje pravo na igru i sport“

Autor:

27. studenoga 2018.

Odjeli za učenike s teškoćama u razvoju Đurđevac sudjelovali su na sportsko-rekreacijsko-edukativnom programu za djecu s teškoćama u razvoju „Moje pravo na igru i sport“ koji je održan od 23. do 25. studenog u Zagrebu pri Centru za odgoj i obrazovanje Dubrava.

Organizator natjecanja bio je Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce, a cilj i svrha natjecanja osim druženja i pružanja prilike djeci s intelektualnim teškoćama u razvoju da pokažu svoje sposobnosti, ujedno i potaknuti sve građane da pokušaju razumjeti probleme djece s teškoćama u razvoju, probleme njihovih obitelji i općenito osoba s invaliditetom.

Sportovi u kojima su naši učenici sudjelovali su: šut na gol, bacanje lopte na koš, poligon, trčanje i boćanje. Naši učenici su na natjecanju bili jako uspješni i osvojili su puno medalja. S našim učenicima družili su se i volonteri. Bilo nam je jako lijepo i veselimo se sljedećem natjecanju.

Ostale obavijesti

26. studenoga 2022.

RADIONICA POVODOM NADOLAZEĆEG BLAGDANA BOŽIĆA

Krajem mjeseca studenoga održana je radionica s roditeljima Prve odgojno obrazovne skupine pod vodstvom učiteljice Matee Melnjak. Radionica je bila […]

26. studenoga 2022.

IZRADA ADVENTSKOG VIJENCA- ODJELI ZA UČENIKE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

Povodom nadolazećeg blagdana Božića i predbožićnog vremena učenici Druge odgojno obrazovne skupine zajedno sa učiteljicom Emom Jančevec izradili su zajednički […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content