NASLOVNICA / Produženi boravak / MJESEC HRVATSKE KNJIGE U PRODUŽENOM BORAVKU 3. I 4. RAZREDA

MJESEC HRVATSKE KNJIGE U PRODUŽENOM BORAVKU 3. I 4. RAZREDA

Autor:

02. studenoga 2020.

Mjesec Hrvatske knjige svake se godine obilježava od 15. listopada do 15. studenoga. Moto ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige je „Razlistaj se!“. Zanimljivo je da je upravo naša sugrađanka Božica Jelušić napisala proslov za manifestaciju ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige te prigodne stihove pod nazivom: „Oda prirodi".

Potaknuti riječima naše sugrađanke: „Pisac zapisuje, da ne zaboravi ono što ga je ispunjavalo i uzdizalo u stanovitom životnom trenutku ili periodu. Sjećanja, maštanja, osjećaji, zabrinutosti, slutnje – sve to čini umjetničko djelo…“ učenici 3. i 4. razreda produženog boravka odlučili su svoje vrijeme posvetiti pisanoj riječi. U našoj učionici izradili smo prigodan plakat koji je podsjetnik svevremenskoj ljepoti hrvatskih književnika i njihovih književnih djela. Osim izrade plakata učenici su izradili reklamu svoje najdraže knjige te je na taj način preporučili svojim prijateljima. Također smo posjetili školsku knjižnicu i našu dragu knjižničarku Natašu Švaco. Ona nam je na edukativan način približila rad školske knjižnice i obrazložila nam kolika je važnost čitanja knjiga već od najranije dobi. Jer samo „Dijete koje čita postaje čovjek koji misli.“.

Do našeg ponovnog javljanja srdačno vas pozdravljaju knjigoljupci 3. i 4. razreda produženog boravka OŠ Đurđevac i učiteljica Ana.

Učiteljica Ana Kos

Ostale obavijesti

25. rujna 2021.

Produženi boravak bogatiji za još jednu grupu učenika

Poštovani roditelji, od ponedjeljka 27.rujna 2021. godine s radom kreće treća skupina u produženom boravku. Tako će se svi prvi […]

13. rujna 2021.

Jelovnik za rujan

U prilogu objavljujemo jelovnik za mjesec rujan. PRODUŽENI BORAVAK – JELOVNIK OD 13.09.2021. – 17.09.2021. PONEDJELJAK, 13.09.2021. Sadrži:   Juha […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content