NASLOVNICA / Događanja i obavijesti - knjižnica / Mjesec hrvatske knjige

Mjesec hrvatske knjige

Autor:

15. studenoga 2018.

U mjesecu hrvatske knjige, 9. studenoga 2018. godine, učenici produženog boravka s učiteljicom Jelenom Prelec posjetili su privremene prostore naše školske knjižnice.

U ugodnom druženju s knjižničarkom obilježili su Mjesec hrvatske knjige. Knjižničarka im je objasnila kako radi u privremenoj knjižnici i čitaonici, kako su smještene knjige na policama i na koji način će posuđivati knjige. 

Knjižničarka im je pokazala kako pravilno listati knjige i časopise. Pročitala im je zanimljivu humorističnu priču Sonje Zubović Školska torba, uz veselu, unikatnu školsku torbu koju je oslikala naša likovna umjetnica Andreja Živko.

Nakon povratka u razred oslikavali su straničnike na temu Moja školska torba, koje će učenici koristiti prilikom čitanja knjiga.

Učenici su zaključili da čitanjem bogate svoj rječnik, razvijaju maštu i kreativnost, stječu nova iskustva, saznaju nove informacije te zanimljivo i korisno provode slobodno vrijeme. 

Ostale obavijesti

10. ožujka 2023.

Judita, Sara i Gabrijela županijske pobjednice na natjecanju “Čitanjem do zvijezda”

Županijska razina natjecanja u znanju i kreativnosti “Čitanjem do zvijezda” održana je u našoj školi 9. ožujka 2023. g. Sudjelovalo […]

19. prosinca 2022.

Školsko natjecanje “Čitanjem do zvijezda”

Ove godine kreće 14. sezona natjecanja u znanju i kreativnosti “Čitanjem do zvijezda”, a čitaju se knjige: Na školskom natjecanju […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content