NASLOVNICA / Novosti / Mjesec dana do početka nove školske godine

Mjesec dana do početka nove školske godine

Autor: Nikola Vuković

01. kolovoza 2015.

Točno je mjesec dana do početka nove školske 2015./16.godine. Nastava u novoj školskoj godini počinje u ponedjeljak, 7.rujna 2015.

Vjerujemo da su roditelji na vrijeme naručili udžbenike za novu školsku godinu. Isto tako pozivamo roditelje da prate vijesti na web stranicama Grada Đurđevca u svezi pomoći oko nabavke udžbenika.

Učiteljsko vijeće s kojim počinjemo pripremu nove školske godine održat će se u ponedjeljak, 24. kolovoza 2015.godine u 08.30 sati.

Sve informacije u svezi razrednih odjela, smjena, kao i o promjenama razrednika objavit ćemo u ponedjeljak, 24.kolovoza 2015.godine iza 12.00 sati. Tada će biti objavljen i sastav prvog razreda.

Učenicima želimo ugodne ljetne praznike. Vidimo se u ponedjeljak, 7.rujna 2015.godine u 08.00 sati ( svi učenici od drugog do osmog razreda).

Učenici prvog razreda zajedno s roditeljima dolaze u školu u 11.00 sati.

Ostale obavijesti

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi

Objava javnog poziva za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Đurđevac u […]

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce

Objava javnog poziva za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content