NASLOVNICA / Novosti / Međužupanijski stručni skup pedagoga

Međužupanijski stručni skup pedagoga

Autor: Nikola Vuković

24. ožujka 2018.

U petak, 23. ožujka 2018. godine u školi je održan Međužupanijski stručni skup pedagoga. Tema: Uloga stručnog suradnika pedagoga u stvaranje uvjeta za inkluziju.

Na stručnom skupu sudjelovalo je 46 sudionika – pedagoga iz Bjelovarsko-bilogorske županije, Koprivničko-križevačke županije, Varaždinske županije i grada Zagreba. Stručni skup je organiziran u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje iz Zagreba.

Na početku stručnog skupa sudionike je pozdravio ravnatelj škole Danijel Domišljanović, prof. U ime AZOO skup je otvorila viša savjetnica Senka Soldat, prof. koja je najavila i program rada.

Predavanja:

Nikola Vuković, prof.: Rad s učenicima s teškoćama, integracija i inkluzija učenika u Osnovnoj školi Grgura Karlovčana u Đurđevcu

Dr.sc. Ante Kolak: Rad s učenicima s posebnim potrebama – Uloga pedagoga u radu s darovitim učenicima

Milica Kolumbić di Giorgo, prof. i Gorana Kukić, prof.: Stvaranje inkluzivnog ozračja u školi

Violeta Vragotuk, prof., Biljana Manin, prof. i Jelena Šestak Novak, prof: Poslovi i zadaće pedagoga u radu s učenicima s teškoćama, roditeljima i učenicima.

Osim predavanja rad se odvijao i u radionicama. Pedagozi su iznosili svoja iskustva iz rada na ovom području.

Naša škola primjer je dobre prakse stvaranja inkluzivnog školskog ozračja i integracije učenika. Ekipiranost stručnog školskog tima važna je za unapređivanje rada na ovom području.

Ostale obavijesti

01. veljače 2023.

KAJ SO JELI NAŠI STARI?

U Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju, dana 31.1. 2023. održana je prva u nizu kuharskaradionica. Nakon kraćeg istraživanja […]

01. veljače 2023.

Priprema djece za upis u prvi razred

U protekla dva tjedna stručni suradnici škole (psihologinja, logopedinja i pedagog) te ravnatelj škole kroz različite aktivnosti upoznali su buduće […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content