NASLOVNICA / Novosti / Međunarodno natjecanje iz engleskoga jezika Hippo 2018

Međunarodno natjecanje iz engleskoga jezika Hippo 2018

Autor: Arijana Lenardić

25. veljače 2018.

U subotu, 24. veljače 2018. godine, u našoj je školi održanpreliminarni krug Međunarodnog natjecanja iz engleskoga jezika HIPPO 2018.

Natjecanje je otvoreno za sve učenike između 9 i 19 godina. Ove godine, u preliminarnom krugu natjecanja, sudjelovalo je 22.155 učenika diljem svijeta.

Našu školu predstavljalo je 62 učenika od 4. do 8. razreda. Ispit se odvijao po kategorijama (HIPPO 1 – HIPPO 3), a sastojao se od dva dijela: čitanja s razumijevanjem i slušanja s razumijevanjem. Svi kandidati nagrađeni su HIPPO priznanjima za sudjelovanje, a rezultati natjecanja bit će poznati kroz desetak dana (najkasnije do 5. ožujka 2018.). Kandidati mogu provjeriti svoje rezultate pomoću svog jedinstvenog Candidate Number odnosno Student ID na http://soa.hippo-competition.org/.

Nakon prvog kruga natjecanja, slijedi državno polufinale za sve koji se plasiraju i to 16. i 17. ožujka 2018., a finaliste očekuje besplatan vikend u Italiji u pratnji učitelja mentora 12. i 13. svibnja 2018. Svi finalisti koji uspješno polože ispit u Italiji dobit će certifikat, a pobjednici vrijedne nagrade.

Koordinator natjecanja bila je učiteljica Arijana Lenardić, a regularnost su pratili učitelji Ivan Grgec, Maja Mlinarić Horvat, Pavla Delija, Lidija Ormanec i Ana Cenkovčan.

Svim učenicima želimo puno uspjeha i plasman na državno polufinale!

Više o natjecanju možete pročitati na: http://www.hippo-competition.org/index.html.

Priloženi dokumenti:
417_hippo_2018_web.png

Ostale obavijesti

30. studenoga 2022.

Predstavljanje ponuda za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji

Na roditeljskom sastanku održanom 29.11.2022. predstavljene su dvije pristigle ponude za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji. […]

30. studenoga 2022.

POSJET GRADSKOJ KNJIŽNICI

Učenici od 1. do 4. razreda Odjela za učenike s teškoćama posjetili su Gradsku knjižnicu Đurđevac. Ondje su im tete […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content