NASLOVNICA / Novosti / Međunarodno natjecanje iz engleskoga jezika Hippo 2017

Međunarodno natjecanje iz engleskoga jezika Hippo 2017

Autor: Arijana Lenardić

06. ožujka 2017.

U subotu, 4. ožujka 2017. godine, u našoj školi održan je preliminarni krug Međunarodnog natjecanja iz engleskoga jezika HIPPO 2017.

Natjecanje je otvoreno za sve učenike između 9 i 19 godina iz škola u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Italiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Rumunjskoj, Srbiji, Sloveniji, Mongoliji i Kini te nekoliko gostujućih zemalja.

Našu školu predstavljalo je 60 učenika od 4. do 8. razreda. Ispit se odvijao po kategorijama (HIPPO 1 – HIPPO 3), a sastojao se od dva dijela: čitanja i slušanja s razumijevanjem. Svi kandidati nagrađeni su HIPPO priznanjima za sudjelovanje, a rezultati natjecanja bit će poznati kroz nekoliko tjedana (najkasnije do 25. ožujka 2017.). Kandidati mogu provjeriti svoje rezultate pomoću svog jedinstvenog Candidate Number odnosno Student ID na http://soa.hippo-competition.org/.

Nakon prvog kruga natjecanja, slijedi državno polufinale za sve koji se plasiraju i to 1. travnja 2017., a finaliste očekuje besplatan vikend u Italiji u pratnji učitelja mentora 13. i 14. svibnja 2017. Svi finalisti koji uspješno polože ispit u Italiji dobit će certifikat, a pobjednici vrijedne nagrade.

Koordinator natjecanja bila je učiteljica Arijana Lenardić, a regularnost su pratili učitelji Ivan Grgec, Maja Mlinarić Horvat, Pavla Delija, Ivana Marić i Ana Cenkovčan.

Svim učenicima želimo puno uspjeha i plasman na državno polufinale!

Više o natjecanju možete pročitati na: http://www.hippo-competition.org/index.html.

Ostale obavijesti

15. listopada 2021.

Osmaši naučili kako pružiti prvu pomoć unesrećenima

Jučer, 14.listopada 2021., našu su školu posjetili djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije. Učenicima osmih razreda na zanimljiv su […]

12. listopada 2021.

Sedmaši posjetili Krapinu

U četvrtak, 7. listopada 2021., učenici svih sedmih razreda naše škole bili su na terenskoj nastavi u Krapini. Učenici su […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content