NASLOVNICA / Novosti / Međunarodno natjecanje iz engleskoga jezika HIPPO 2016

Međunarodno natjecanje iz engleskoga jezika HIPPO 2016

Autor: Arijana Lenardić

06. ožujka 2016.

U subotu, 5. ožujka 2016. godine, u našoj školi je po prvi puta održan izlučni krug Međunarodnog natjecanja iz engleskoga jezika HIPPO 2016 u organizaciji Global Input – LCCI IQ Reps. 

Natjecanje je otvoreno za sve učenike između 10 i 19 godina iz škola u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Italiji, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji, a našu školu predstavljalo je 50 učenika od 4. do 8. razreda. 

Ispit se sastojao od tri dijela: čitanja s razumijevanjem, slušanja i pisanja. Svi kandidati nagrađeni su HIPPO priznanjima za sudjelovanje, a rezultati natjecanja bit će poznati kroz nekoliko tjedana. Nakon prvog kruga natjecanja, slijedi polufinale za sve koji se plasiraju i to 2. travnja 2016., a finaliste očekuje besplatan vikend u Italiji u pratnji učitelja mentora 14. i 15. svibnja 2016. Svi finalisti koji uspješno polože ispit u Italiji dobit će certifikat, a pobjednici vrijedne nagrade.

Koordinator natjecanja bila je učiteljica Arijana Lenardić, a regularnost su pratili učitelji Ivan Grgec, Maja Mlinarić Horvat, Darija Car, Ivana Marić i Lidija Ormanec.

Svim učenicima želimo puno uspjeha i prolaz na državno polufinale!

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i Odjel za učenike s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content