NASLOVNICA / Novosti / Međunarodno natjecanje iz engleskog jezika HIPPO 2019

Međunarodno natjecanje iz engleskog jezika HIPPO 2019

Autor: Arijana Lenardić

24. veljače 2019.

U subotu, 23. veljače 2019. godine u 10 sati, u prostorima naše škole održan je preliminarni krug 7. Međunarodnog natjecanja iz engleskoga jezika HIPPO 2019 – 7th International English Language Olympiad.

Natjecanje je otvoreno za sve učenike između 6 i 19 godina. Ove godine, u preliminarnom krugu natjecanja, sudjelovalo je čak 35.000 kandidata diljem svijeta pod geslom English Without Borders(Engleski bez granica).

Našu školu predstavljalo je 62 učenika od 4. do 8. razreda. Ispit se odvijao po kategorijama ovisno o dobi učenika, a sastojao se od dva dijela: čitanja s razumijevanjem i slušanja s razumijevanjem.

Svi kandidati nagrađeni su HIPPO priznanjima za sudjelovanje, a rezultati natjecanja bit će poznati kroz dva tjedna (najkasnije do 11. ožujka 2019). Kandidati mogu provjeriti svoje rezultate pomoću svog jedinstvenog Candidate Number na http://soa.hippo-competition.org/.

Drugi krug natjecanja, odnosno državno polufinale za sve kandidate koji ostvare dovoljan broj bodova, održat će se 29. i 30. ožujka 2019. u Križevcima, a finaliste očekuje besplatan vikend u Italiji (Lido di Jesolo) 11. i 12. svibnja 2019. Svi finalisti koji uspješno polože ispit u Italiji dobit će certifikat, a pobjednici vrijedne nagrade.

Koordinator natjecanja za našu školu je učiteljica Arijana Lenardić, a regularnost su pratili učitelji Ivan Grgec, Maja Mlinarić Horvat, Darija Car, Lidija Martinčić, Ivana Marić i Antonela Carek.

Svim učenicima želimo puno uspjeha i plasman na državno polufinale!

Više o natjecanju možete pročitati na:  http://www.hippo-competition.org/.

Ostale obavijesti

10. lipnja 2021.

Pero naših učenika… Podravina kroz stihove

Uz Godinu čitanja 2021. nastavljamo s projektima poticanja čitanja i kreativnog izražavanja u našoj školi. U ova teška vremena kad […]

09. lipnja 2021.

Cijepljenje učenika COVID

Obavijest za roditelje učenika od šestog do osmog razreda.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content