NASLOVNICA / Novosti / Maturalno putovanje 7.a razreda

Maturalno putovanje 7.a razreda

Autor:

10. srpnja 2013.

Maturalno putovanje učenika 7.a razreda je održano od 22.6. do 25.6.2013. godine.

Smještaj smo imali u prekrasnom hotelu "Baletna škola" u Kaštel Kambelovcu koji se nalazi par metara od plaže s koje puca pogled prema Splitu, Marjanu te prema otoku Čiovo.

Posjetili smo katedralu sv. Jakova u Šibeniku, gradsku jezgru Trogira, Dioklecijanovu palaču u Splitu, Crveno i Modro jezero kraj Imotskog, vozili smo se brodom po rijeci Cetini te smo na kraju posjetili Zadar i njegove znamenitosti.

Cilj maturalca je bio upoznati kulturne i prirodne znamenitosti Hrvatske, razvijati domoljublje, učvrstiti i produbiti prijateljstvo između učenika te se zabaviti i radovati svakom danu života.

Izabrali smo nekoliko slika s našeg putovanja: naše najdalje odredište je bilo Modro jezero i na njegovoj obali smo napravili fotografiju s hrvatskom zastavom, zatim u Splitu smo se slikali s rimskim vojnicima Dioklecijanove palače na mjestu gdje je car nekad držao govore, u Zadru smo sjedili i uživali u zvukovima morskih orgulja, a u vožnji brodom smo uživali na rijeci Cetini!

Ostale obavijesti

08. prosinca 2022.

Učenici 8.d razreda osvojili posjet Interpretacijskom centru Muzej bećarac

Učenici 8. d razreda osvojili su besplatan posjet Interpretacijskom centru Muzej bećarca u Pleternici. Rezultat je to prijave na Javni […]

07. prosinca 2022.

Školski medni dan

„Slatko, slađe, najslađe – MED.“ Učenici prvog razreda Osnovne škole Đurđevac obilježili su Školski medni dan koji se svake godine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content