NASLOVNICA / Novosti / Maškare u Budrovcu

Maškare u Budrovcu

Autor:

19. veljače 2015.

Mi smo male maškare, pjevamo za bombone… Tako su učenici Područne škole Budrovac i njihova učiteljica Olga Lazar 17. veljače 2015. pjevali te svojim šarenim kostimima i plesom razveselili brojne mještane. 

Svoju veselu i maskiranu povorku proveli su selom, plešući pred svima koji su ih dočekali i počastili bombonima i drugim slatkišima. Pozivani su i u kuće roditelja učenika gdje su se osvježili toplim, ukusnim krafnama i sokom kako bi imali snage prošetati cijelim selom. Već pomalo umorni, ali još uvijek s osmijehom na licu, stigli su i u Prokljuvance, odakle su ih nakon odmora, roditelji odvezli kućama.

Veliko hvala svim roditeljima učenika i ostalim mještanima na gostoprimstvu i slatkišima kojima će se učenici, narednih dana, sladiti u svojoj školi.  

Ostale obavijesti

01. veljače 2023.

KAJ SO JELI NAŠI STARI?

U Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju, dana 31.1. 2023. održana je prva u nizu kuharska radionica. Nakon kraćeg […]

01. veljače 2023.

Priprema djece za upis u prvi razred

U protekla dva tjedna stručni suradnici škole (psihologinja, logopedinja i pedagog) te ravnatelj škole kroz različite aktivnosti upoznali su buduće […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content