NASLOVNICA / Novosti / Marina Jendrašić, učenica 8. c razreda, pozvana na državno Natjecanje iz fizike

Marina Jendrašić, učenica 8. c razreda, pozvana na državno Natjecanje iz fizike

Autor:

27. ožujka 2019.

Učenica 8. c razreda Marina Jendrašić  pozvana je na državno Natjecanje iz fizike koje će se održati 10. – 13. travnja 2019. godine u Osnovnoj školi Finida u Poreču. Mentorica učenice je učiteljica fizike Nataša Mikuš,koja je  kao Marinina razrednica ponosna na uspjeh učenice koji je ostvarila svojim trudom.

Na stranicama AZOO-a,objavljen je popis pozvanih učenika i mentora na državno Natjecanje iz fizike koje će se održati u Osnovnoj  školi Finida u Poreču od 10. do 13.travnja 2019.godine. Smještaj sudionika organiziran je u hotelu Pical, Valamar rivijera. Popis pozvanih ujedno je i poziv učenicima i mentorima te nije potrebno dodatno prijavljivanje na Natjecanje.

Popis pozvanih učenika možete vidjeti klikom na poveznicu https://www.azoo.hr/index.php?view=article&id=7205&naziv=drzavno-natjecanje-iz-fizike-2019-popis-pozvanih-ucenika-i-program-natjecanja-

Podsjetimo, Marina je  osvojila  3. mjesto na županijskom Natjecanju iz fizike u konkurenciji 17 učenika sedmih i osmih razreda osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije  sa osvojenih 57 od 75 bodova. Marina se može ponositi svojim uspjehom koji je rezultat kontinuiranog rada i strpljenja.

Marina,želimo ti puno sreće i na državnom Natjecanju iz fizike!

Ostale obavijesti

28. rujna 2021.

Europski dan jezika u Gradskoj knjižnici Đurđevac

Povodom Europskog dana jezika koji se obilježava 26. rujna, jučer su učenici 7. a i 7. b razreda naše škole […]

27. rujna 2021.

Edukativni posjet Mađarskoj darovitih učenika naše škole

U Osnovnoj školi Đurđevac provodi se projekt pod nazivom „Encouraging and developing gifted kids for more advanced crossborder area” akronim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content