NASLOVNICA / Novosti / Marijan Vinković izabran za ravnatelja škole

Marijan Vinković izabran za ravnatelja škole

Autor: Nikola Vuković

17. studenoga 2011.

Danas, 17.studenoga 2011.godine na sjednici Školskog odbora izabran je novi ravnatelj škole koji počinje dužnost 31.prosinca 2011.

Na natječaj za ravnatelja škole pristigle su četiri zamolbe. Pregledom dokumentacije utvrđeno je da su tri zamolbe pravovaljane, a jedna nije potpuna niti pravovaljana. Na natječaj su se javili:

Milaković Dražen ( Bjelovar)

Milorad Potkonjak ( Đurđevac)

Marijan Vinković ( Đurđevac ) i

Anđelo Jurkas ( Zagreb-Đurđevac)

Za novog ravnatelja škole izabran je MARIJAN VINKOVIĆ nekadašnji djelatnik naše škole sa 6 glasova ZA i jednim glasom suzdržanim. ostali kandidati nisu dobili niti jedan glas članova školskog odbora. Na sjednici su bili svi članovi školskog odbora, njih 7. 

Čestitam kolegi Vinkoviću na izboru. Uvjeren sam da će kolega Vinković profesionalno i kvalitetno rukovoditi našom školom.

Dokumentacija o izabranom kandidatu šalje se u Ministarstvo znanosti,obrazovanja i športa na suglasnost. Ukoliko u roku od 15 dana ne dođe odgovor Ministarstva smatra se potvrđen izbor Marijana Vinkovića.

Novi ravnatelj počinje rad 31.prosinca 2011.godine.

Zamjenik ravnatelja:

Nikola Vuković, prof.

Ostale obavijesti

28. lipnja 2022.

Projekt Bartimej

U sklopu projekta „Bartimej“ Odjele za učenike s teškoćama u razvoju su posjetili učenici gimnazija iz Zagreba, Varaždina, Čakovca i […]

28. lipnja 2022.

Radionica o znakovnom jeziku

Povjerenik za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije, velečasni Leonardo Šardi, je na inicijativu vjeroučiteljice Martine Rukavine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content