NASLOVNICA / Novosti / Mali veliki talenti

Mali veliki talenti

Autor: Maja Šalamon Nemet

11. listopada 2023.

Konzum je organizirao inicijativu kojom želi omogućiti osnovnim i srednjim školama nabavu opreme koju koriste u svakodnevnom radu, kao što su prijenosna računala, mikroskopi, pribor za likovni, tjelesni i brojne druge stvari koje će pomoći u učenju i razvoju talenata školaraca.

Osnovna škola Đurđevac uspješno je sakupila 2400 kupona kojima će nabaviti Digitalni mikroskop Levenhuk DTX 500 LCD sa setom mikroskopskih preparata.

Ovim putem zahvaljujemo se svim roditeljima, učenicima, te učiteljima koji su vrijedno sakupljali Konzumove kupone kako bi naša škola nabavila ovaj vrijedan mikroskop. Nestrpljivo čekamo da stigne u ruke naših učenika!

Budući da natječaj još uvijek traje, pozivamo vas da i dalje sakupljate kupone kako bismo nabavili Robot Photon: modul umjetna inteligencija. Pomoću tog robota učenici će naučiti što je umjetna inteligencija, kako funkcionira, što utječe na njezinu učinkovitost te se upoznati s njezinim primjenama.

Podržite naše učenike, male velike talente!

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i ona za djecu s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content