NASLOVNICA / Novosti / Mali veliki talenti

Mali veliki talenti

Autor: Maja Šalamon Nemet

11. listopada 2023.

Konzum je organizirao inicijativu kojom želi omogućiti osnovnim i srednjim školama nabavu opreme koju koriste u svakodnevnom radu, kao što su prijenosna računala, mikroskopi, pribor za likovni, tjelesni i brojne druge stvari koje će pomoći u učenju i razvoju talenata školaraca.

Osnovna škola Đurđevac uspješno je sakupila 2400 kupona kojima će nabaviti Digitalni mikroskop Levenhuk DTX 500 LCD sa setom mikroskopskih preparata.

Ovim putem zahvaljujemo se svim roditeljima, učenicima, te učiteljima koji su vrijedno sakupljali Konzumove kupone kako bi naša škola nabavila ovaj vrijedan mikroskop. Nestrpljivo čekamo da stigne u ruke naših učenika!

Budući da natječaj još uvijek traje, pozivamo vas da i dalje sakupljate kupone kako bismo nabavili Robot Photon: modul umjetna inteligencija. Pomoću tog robota učenici će naučiti što je umjetna inteligencija, kako funkcionira, što utječe na njezinu učinkovitost te se upoznati s njezinim primjenama.

Podržite naše učenike, male velike talente!

Ostale obavijesti

15. travnja 2024.

Kviz znanja povodom Noći knjige

Povodom ovogodišnje Noći knjige organiziramo školski kviz znanja! Tom prigodom organizirana je i prigodna prodaja otpisanih knjiga po simboličnim cijenama. […]

12. travnja 2024.

Natječaj “Podravina u stihovima”

Objavljujemo 11. Natječaj “Podravina u stihovima” za mlade pjesnike u kojem sudjeluju učenici viših razreda. Svi učenici pišu pjesme na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content