NASLOVNICA / Novosti / Mali olimpijci područnih škola

Mali olimpijci područnih škola

Autor: Antonela Carek

15. rujna 2023.

Mali olimpijci područnih škola

Učenici područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena zajedno s učiteljicama Olgom Lazar, Monikom Rupčić, Veronikom Seleš i Martinom Krajcar Baltić obilježili su Hrvatski olimpijski dan u gradu Đurđevcu. Za razliku od prijašnjih olimpijada koje su obilježili u područnim školama, ova je olimpijada bila poticaj učenicima da upoznaju sportske i rekreativne terene grada Đurđevca.

Na terenima Teniskog kluba Đurđevac učitelj tenisa  Mario Lončarić te učitelj Karlo Capek upoznali su učenike sa osnovama tenisa. Pritom su se uvjerili kako se i među učenicima  područnih škola skrivaju budući teniski talenti. U park šumi Borik učenici su uživali u prirodnim ljepotama te se pripremili  za sportska natjecanja. Učenici prvih razreda natjecali su se u skakanju u vrećama. Učenici drugih razreda natjecali su se u trčanju dok su učenici trećih razreda bacali loptice u dalj.  Pritom su učenici zdušno navijali jedni za druge jer su ovakva druženja prilika ne samo za promicanje sporta,  nego i za socijalizaciju učenika, razvijanje komunikacijskih vještina te promicanje moralnih vrijednosti.

Posebna zahvala ravnatelju Danijelu Domišljanoviću koji je čak u dva navrata posjetio učenike te im naposljetku i podijelio zaslužene medalje.

                                                                                                                 učiteljica  Martina Krajcar Baltić

Ostale obavijesti

15. travnja 2024.

Kviz znanja povodom Noći knjige

Povodom ovogodišnje Noći knjige organiziramo školski kviz znanja! Tom prigodom organizirana je i prigodna prodaja otpisanih knjiga po simboličnim cijenama. […]

12. travnja 2024.

Natječaj “Podravina u stihovima”

Objavljujemo 11. Natječaj “Podravina u stihovima” za mlade pjesnike u kojem sudjeluju učenici viših razreda. Svi učenici pišu pjesme na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content