NASLOVNICA / Novosti / Mali ekolozi u akciji uz najljepši završetak nastavne godine

Mali ekolozi u akciji uz najljepši završetak nastavne godine

Autor: Mateja Nemet Andrašević

17. lipnja 2021.

Recikliranjem smanjujemo količinu smeća koja završi na odlagalištu i brinemo o očuvanju našeg okoliša. Pravilno odvajanje otpada ključni je korak u procesu recikliranja. To vrlo dobro znaju i učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju koji aktivno razvrstavaju otpad, posebice stari papir u za to namijenjene kontejnere. Svojim vrijednim rukama napravili su i ukrasili dvije kutije za prikupljanje starog papira te ih zatim poklonili gradonačelniku Hrvoju Jančiju. Kutije veselih boja krasit će novouređene prostore gradske uprave te im poslužiti kao pomoć u pravilnom odlaganju starog papira.

Fotografije: Anja Cik

Kao nagradu za trud, gradonačelnik je učenike pozvao u posjet Starom gradu i Hrvatskoj Sahari u Đurđevcu. Učenici su ovaj poziv iskoristili za ugodnu šetnju i promatranje novouređenog centra grada. Posebnu je radost izazvao susret učenika sa bebom devom kao i ostalima životinjama u Hrvatskoj Sahari. Ukusna okrijepa u obliku pizza bila je savršeno iznenađenje za kraj lijepo provedenog dana.

U ime učenika i učenica Odjela za učenike s teškoćama u razvoju, hvala gradonačelniku Hrvoju Jančiju i Gradu Đurđevcu na iznenađenju za lijepi kraj nastavne godine!

Ostale obavijesti

19. svibnja 2024.

Područne škole sudjeluju u obilježavanju akcije Svibanj- mjesec zaštite od požara

Manifestacija „Svibanj – mjesec zaštite od požara „ nacionalnog je karaktera i provodi se dugi niz godina.Učenici područnih škola Budrovac, […]

18. svibnja 2024.

Natjecanje u krasnoslovu

Na 11. Natječaju Podravina u stihovima u finale je prošlo 29. autorskih recitala učenika od 5. do 8. r. Učenici […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content