NASLOVNICA / Novosti / Mali botaničari i Mali ekolozi na snimanju radio emisije Biljna učionica u Vrtnom centru Agrokuće u Koprivnici

Mali botaničari i Mali ekolozi na snimanju radio emisije Biljna učionica u Vrtnom centru Agrokuće u Koprivnici

Autor:

10. studenoga 2018.

U subotu 10.11.2018. godine su učenici 3. b razreda Gabrijela Horvat, Gabrijel Kovač i Petar Grdan, predstavnici Malih ekologa sa svojom učiteljicom Ivom Beljan, te Ida Flanjek, Ida Josipović i Maja Šalamon iz 4.a razreda predstavnice Malih botaničara sa svojom učiteljicom Vesnom Šijak gostovali u Vrtnom centru Agrokuće u Koprivnici. Njihovi domaćini su bili Slađana Fegeš vlasnica Vtrnog centra i Boris Kralj novinar Radio Koprivnice.

Gospođa Slađana je pozdravila učenike i provela ih kroz prostore Vrtnog centra. Upoznala ih je s biljkama koje se uzgajaju i prodaju u Vrtnom centru. Učenici su naučili na koji način se treba brinuti o biljkama u plastenicima i što je sve potrebno za njihov uzgoj.

Nakon obilaska novinar Boris Kralj je s učenicima snimio radio emisiju. Učenici su predstavili aktivnosti školske  zadruge „Mravlji lav“. Emisija će biti emitirana u utorak(13.11.)  u 14:30 sati na RKC-u. Ista emisija će biti emitirana i  na Podravskom radiju.

Po završetku je gospođa Slađana učenike počastila sladoledom i svakom učeniku poklonila sadnicu lavande o  kojoj će brinuti. Još ih je pozvala na gostovanje u Vrtni centaru mjesecu travnju kada Vrtni centar slavi svoj rođendan, a učeničke zadruge iz cijele županije i šire na štandovima predstavljaju svoje proizvode.

Ostale obavijesti

24. lipnja 2021.

Upis učenika u srednju školu

Od sutra (25. lipnja )počinju prijave obrazovnih programa. Učenici su dobili potrebne upute kako prijaviti obrazovne programe ( do 6 […]

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content