NASLOVNICA / Novosti / Mala multimedijska grupa posjetila Podravski radio Đurđevac

Mala multimedijska grupa posjetila Podravski radio Đurđevac

Autor: Nada Petrović

23. siječnja 2014.

U utorak 21. 01. 2014. Mala multimedijska grupa s učiteljicom Nadom Petrović posjetili su Podravski radio. Djelatnici Podravskog radija  proveli su nas kroz svoje prostorije i pojasnili čemu služi  radio postaja, na kom principu radi,  što je sve potrebno da bi se napravila jedna radio emisija  te koje poslove obavljaju  njezini zaposlenici.

Nizom pitanja koje su učenici postavljali pokazali su interes za ovu vrstu rada te su bili uključeni izravno u emisiju gdje su se predstavili i imali prilike postavljati pitanja na koja im je urednik s radošću odgovarao. Na taj su način upoznali i kako se sudjeluje  izravno u programu  te kako se to radi. Potom su imali prilike izreći pozdrav, prema svojoj želji  izravno u emisiju.

Budući da Podravski radio ove godine slavi svoj 50. rođendan, učenici  i učiteljica tom prilikom  izrekli su čestitku s lijepim željama za njihov  daljnji uspješan rad.

Zahvaljujemo djelatnicima Podravskog radija na ljubaznosti pristupačnosti i odvojenom vremenu  za našu Malu multimedijsku grupu.

Ostale obavijesti

19. veljače 2024.

Stručno usavršavanje učitelja i stručnih suradnika

Prvi dan drugog dijela zimskog odmora učenika u Osnovnoj školi Đurđevac bilo je radno za učitelje i stručne suradnike Osnovne […]

16. veljače 2024.

Prezentacija s roditeljskog sastanka 15. veljače 2024.

U četvrtak, 15. veljače 2024. godine pedagog škole održao je predavanje za roditelje djece dorasle za upis u prvi razred […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content