NASLOVNICA / Novosti / Mala multimedijska grupa posjetila Podravski radio Đurđevac

Mala multimedijska grupa posjetila Podravski radio Đurđevac

Autor: Nada Petrović

23. siječnja 2014.

U utorak 21. 01. 2014. Mala multimedijska grupa s učiteljicom Nadom Petrović posjetili su Podravski radio. Djelatnici Podravskog radija  proveli su nas kroz svoje prostorije i pojasnili čemu služi  radio postaja, na kom principu radi,  što je sve potrebno da bi se napravila jedna radio emisija  te koje poslove obavljaju  njezini zaposlenici.

Nizom pitanja koje su učenici postavljali pokazali su interes za ovu vrstu rada te su bili uključeni izravno u emisiju gdje su se predstavili i imali prilike postavljati pitanja na koja im je urednik s radošću odgovarao. Na taj su način upoznali i kako se sudjeluje  izravno u programu  te kako se to radi. Potom su imali prilike izreći pozdrav, prema svojoj želji  izravno u emisiju.

Budući da Podravski radio ove godine slavi svoj 50. rođendan, učenici  i učiteljica tom prilikom  izrekli su čestitku s lijepim željama za njihov  daljnji uspješan rad.

Zahvaljujemo djelatnicima Podravskog radija na ljubaznosti pristupačnosti i odvojenom vremenu  za našu Malu multimedijsku grupu.

Ostale obavijesti

07. prosinca 2022.

Bili smo na frekvenciji 87.6 Mhz!

Nas desetak učenika iz 7.d i 7.e razreda u utorak smo, kao nastavak razgovora o medijima na grupi  „Medijska pismenost“, […]

06. prosinca 2022.

Sveti Nikola posjetio Odjel za učenike s teškoćama u razvoju

Povodom blagdana svetog Nikole, volonteri udruge “Ruka u ruci” koju čine učenici gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva pod vodstvom pedagoginje Jasne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content