NASLOVNICA / Produženi boravak / Ljeto nam se vratilo!

Ljeto nam se vratilo!

Autor:

15. lipnja 2018.

U petak, 15. lipnja 2018. godine završila je nastavna godina. Time je i produženi boravak naše Škole završio sa radom te nastavlja s početkom nove nastavne godine. Nizom aktivnosti obogatili smo naše zajedničko druženje na kraju ove nastavne godine. Učenici su se likovno izrazili u svojim kreativnim radovima koji su prikazivali  što sve krije morsko dno. Prošetali smo našim gradom, pozdravili naše deve i ostale stanovnike Hrvatske Sahare te ponovili nastavne sadržaje kroz brojne edukativne igre. Zadnjeg dana nastave učenici su se predstavili pjesmom, plesom, glumom ili recitacijom prema vlastitoj želji, u prigodnom programu koji su sami osmislili. U veselom ozračju, uz mnogo smijeha i glazbe, proslavili smo postignute uspjehe u ovoj nastavnoj godini i jedni drugima poželjeli ugodne ljetne praznike. 

Dugo, toplo i veselo ljeto svim učenicima, roditeljima, djelatnicima škole i budućim polaznicima produženog boravka želi Vesela družba!

.

Ostale obavijesti

07. rujna 2023.

Početak rada produženog boravka

Poštovani roditelji, obavještavamo Vas da u ponedjeljak, 11. rujna 2023. godine, krećemo s radom u produženom boravku. Rad u produženom boravku odvijat će […]

20. lipnja 2023.

Prvašići u produženom boravku

Kao da je bilo jučer kad su naši prvašići sjeli prvi put u školske klupe, a sad smo stigli do […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content