NASLOVNICA / Produženi boravak / Ljeto nam se vratilo!

Ljeto nam se vratilo!

Autor:

15. lipnja 2018.

U petak, 15. lipnja 2018. godine završila je nastavna godina. Time je i produženi boravak naše Škole završio sa radom te nastavlja s početkom nove nastavne godine. Nizom aktivnosti obogatili smo naše zajedničko druženje na kraju ove nastavne godine. Učenici su se likovno izrazili u svojim kreativnim radovima koji su prikazivali  što sve krije morsko dno. Prošetali smo našim gradom, pozdravili naše deve i ostale stanovnike Hrvatske Sahare te ponovili nastavne sadržaje kroz brojne edukativne igre. Zadnjeg dana nastave učenici su se predstavili pjesmom, plesom, glumom ili recitacijom prema vlastitoj želji, u prigodnom programu koji su sami osmislili. U veselom ozračju, uz mnogo smijeha i glazbe, proslavili smo postignute uspjehe u ovoj nastavnoj godini i jedni drugima poželjeli ugodne ljetne praznike. 

Dugo, toplo i veselo ljeto svim učenicima, roditeljima, djelatnicima škole i budućim polaznicima produženog boravka želi Vesela družba!

.

Ostale obavijesti

24. lipnja 2022.

Zaplovimo u ljeto

Učenicima produženog boravka, mjesec svibanj i lipanj, bili su ispunjeni raznim aktivnostima. U svibnju su učenici obilježili Majčin dan tako […]

20. lipnja 2022.

Proljeće s 3. i 4. razredima

Proljeće u produženom boravku 3. i 4. razreda proteklo je u znaku raznih projekata i aktivnosti uz koje su se […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content