NASLOVNICA / Novosti / KUTIĆ ZA ČITANJE

KUTIĆ ZA ČITANJE

Autor: Marija Dautanec Božić

09. ožujka 2017.

Dana 9.3.2017. u Odjele za učenike s teškoćama u razvoju Đurđevac, u naš kutić za čitanje udomljene su nove knjige i slikovnice. 

Za to su zaslužne knjižničarke Gradske knjižnice. One su pokrenule vrijednu akciju zajedno sa korisnicima knjižnice i donirale nam vrijedne knjige, slikovnice  i veliki paket igračaka, slagalica  puzzli. Veliko iznenađenje priredili su nam i učenici Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac koji  su u sklopu akcije „Do knjige bez brige“ sakupljali plastične boce i nabavili sredstva za školsku knjižnicu. U periodu od rujna do veljače sakupljali su sredstva za naš kutić pod geslom“ Čitam, dam, sretan sam!“. Ovaj hvalevrijedan čin u ime naših gimnazijalaca prezentirala nam je i donirala sredstva njihova knjižničarka.  Sinergijom naših knjižničarki, učenika i korisnika obogatili smo naš kutić i time otvorili nove mogućnosti za igru, istraživanje i čitanje. Hvala svima koji su se na bilo koji način uključili i obradovali nas.

Ostale obavijesti

27. ožujka 2023.

“Ljubičasti dan”-fotogalerija

Tijekom današnjeg dana učenici naše škole zajedno s učiteljima prigodno su obilježili “Ljubičasti dan” -dan podrške osobama oboljelih od epilepsije. […]

25. ožujka 2023.

Debata u OŠ Molve

U petak, 24.3.2023. učenici naše škole Paola Šestak, Luka i Karlo Sabolić, Mia Robotić i Petra Čeko posjetili su – […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content