NASLOVNICA / Novosti / KUTIĆ ZA ČITANJE

KUTIĆ ZA ČITANJE

Autor:

09. ožujka 2017.

Dana 9.3.2017. u Odjele za učenike s teškoćama u razvoju Đurđevac, u naš kutić za čitanje udomljene su nove knjige i slikovnice. 

Za to su zaslužne knjižničarke Gradske knjižnice. One su pokrenule vrijednu akciju zajedno sa korisnicima knjižnice i donirale nam vrijedne knjige, slikovnice  i veliki paket igračaka, slagalica  puzzli. Veliko iznenađenje priredili su nam i učenici Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac koji  su u sklopu akcije „Do knjige bez brige“ sakupljali plastične boce i nabavili sredstva za školsku knjižnicu. U periodu od rujna do veljače sakupljali su sredstva za naš kutić pod geslom“ Čitam, dam, sretan sam!“. Ovaj hvalevrijedan čin u ime naših gimnazijalaca prezentirala nam je i donirala sredstva njihova knjižničarka.  Sinergijom naših knjižničarki, učenika i korisnika obogatili smo naš kutić i time otvorili nove mogućnosti za igru, istraživanje i čitanje. Hvala svima koji su se na bilo koji način uključili i obradovali nas.

Ostale obavijesti

28. rujna 2021.

Europski dan jezika u Gradskoj knjižnici Đurđevac

Povodom Europskog dana jezika koji se obilježava 26. rujna, jučer su učenici 7. a i 7. b razreda naše škole […]

27. rujna 2021.

Edukativni posjet Mađarskoj darovitih učenika naše škole

U Osnovnoj školi Đurđevac provodi se projekt pod nazivom „Encouraging and developing gifted kids for more advanced crossborder area” akronim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content