NASLOVNICA / Novosti / Kućice od krpica

Kućice od krpica

Autor:

30. studenoga 2015.

U sklopu razrednog projekta Zaštite i briga o okolišu, učenici 2.a razreda danas, 30.11.2015., ugostili su našu logopedinju Božicu Sobota na radionicu izrade kućica od krpica.

Nakon uvodnog dijela u kojem je gošća učenike upoznala da svako živo biće ima dom (ali se on razlikuje po načinu gradnje, dizajnu i veličini), učenici su prionuli izradi kućica u vlastitoj kreaciji. U radu su koristili samo ekološke materijale od kojih su izradili vrlo zanimljive i kreativne uratke. Od radova su izradili plakat, a neke uratke su i poklonili.

Oduševljeni novim načinom kreativnog izražavanja, na kraju rada, učenici su zajedno s učiteljicom i dragom im gošćom zapjevali pjesmu Dom i dogovorili ponovni susret na nekoj od budućih radionica.

Ostale obavijesti

16. lipnja 2021.

Plemenita akcija za kraj nastavne godine

Prije sedam godina stvoren je sigurni kutak, oporavilište i utočište za ozlijeđene, neželjene, napuštene i zlostavljane životinje – Grgin konak. […]

15. lipnja 2021.

Učenici 3. b na završnoj izvanučioničnoj nastavi

Učenici 3. b razreda sa svojom učiteljicom Nadom Petrović i pomagačicom u nastavi Ana- Marijom Markač Brgles, 15. 06. 2021. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content