NASLOVNICA / Novosti / Kućice od krpica

Kućice od krpica

Autor:

30. studenoga 2015.

U sklopu razrednog projekta Zaštite i briga o okolišu, učenici 2.a razreda danas, 30.11.2015., ugostili su našu logopedinju Božicu Sobota na radionicu izrade kućica od krpica.

Nakon uvodnog dijela u kojem je gošća učenike upoznala da svako živo biće ima dom (ali se on razlikuje po načinu gradnje, dizajnu i veličini), učenici su prionuli izradi kućica u vlastitoj kreaciji. U radu su koristili samo ekološke materijale od kojih su izradili vrlo zanimljive i kreativne uratke. Od radova su izradili plakat, a neke uratke su i poklonili.

Oduševljeni novim načinom kreativnog izražavanja, na kraju rada, učenici su zajedno s učiteljicom i dragom im gošćom zapjevali pjesmu Dom i dogovorili ponovni susret na nekoj od budućih radionica.

Ostale obavijesti

25. siječnja 2022.

Upis u prvi razred – pozivi

Poštovani roditelji budućih učenika prvog razreda, U odgojnim skupinama koje polaze vaša djeca nalaze se pozivi za upis u prvi […]

24. siječnja 2022.

Nastava na daljinu – obavijest

Poštovani roditelji i učenici, s obzirom na trenutno nepovoljnu epidemiološku situaciju u našoj Školi obavještavamo vas da se od utorka, […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content