NASLOVNICA / Događanja i obavijesti - knjižnica / Kome danas trebaju knjige?

Kome danas trebaju knjige?

Autor: Ivana Skender

07. listopada 2021.

Dora Arap, Ivan Jerbić, Mia Jurić, Ana Gavrić i Nika Kopričanec, svi iz 8.c razreda, sudjelovali su na online radionici Kome danas trebaju knjige? koja se održala u četvrtak 30.9.2021. od 19:00- 20:30 sati u prostorijama OŠ Đurđevac, na platformi Zoom . Radionica je prva od ukupno četiri radionice u sklopu projekta „Zašto mladi trebaju čitati popularnoznanstvene tekstove, i to odmah?“, a kojega organiziraju, financiraju i provode HRZZ projekt MEGAHR, Naklada Ljevak, Ministarstvo kulture i medija te Agencija za odgoj i obrazovanje.

Od učenika se očekivala online priprema za sudjelovanje u radionici par dana ranije, te aktivno sudjelovanje tijekom same radionice. Nakon početne treme, učenici su imali konkretna pitanja za voditelje radionice, na kojoj su se prezentirale 2 knjige s popularnoznanstvenim tekstovima. Saznali smo nove znanstvene činjenice, ali i korisne praktične razloge zašto je potrebno da mladi čitaju znanstvenopopularne tekstove. Znatiželjni smo kamo će nas odvesti sljedeća radionica, koja će se uskoro održati! Ovim putem pozivam sve zainteresirane učenike 7. i 8.razreda da nam se pridruže u sljedećim radionicama- dovoljno je samo se javiti učiteljici Skender. Dobrodošli!

Učiteljica Ivana Skender

Ostale obavijesti

18. svibnja 2024.

Natjecanje u krasnoslovu

Na 11. Natječaju Podravina u stihovima u finale je prošlo 29. autorskih recitala učenika od 5. do 8. r. Učenici […]

16. svibnja 2024.

Podravina u stihovima

U petak 17. svibnja u 17:30 u Domu kulture održat će se priredba Podravina u stihovima povodom veličanja pjesništva, kreativnog pisanja i javnog nastupa učenika. Ovom javnom priredbom i natjecanjem u […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content