NASLOVNICA / Novosti / Književni susret u PŠ Čepelovac

Književni susret u PŠ Čepelovac

Autor:

08. lipnja 2013.

Povodom Dana zaštite okoliša koji se obilježava 6.lipnja, učenici i njihove obitelji družili su se s književnicom Božicom Jelušić-Kranželić koja je ujedno i predsjednica Ekološkog društva Đurđevac.

Druženje je počelo u prostorima škole gdje je književnica predstavila svoju knjigu  „Pogled stablu“ koja sadrži 20 priča,pjesama i umjetničkih fotografija o drveću. Svojim dojmljivim nastupom i zanimljivom pričom,uvela nas je u čarobni svijet koji nam pruža priroda i sve što nas okružuje. Potom nas je ugostila u svojem dvoru Barnagoru gdje nas je njena kćer Ivana povela u razgledavanje okoliša, a učenici su imali priliku da ponove svoje znanje iz ekologije te da nauče i nešto novo. Druženje smo nastavili razgledavajući unutrašnjost dvora Barnagora u kojem smo uživali u pogledu na mnoge starine i umjetnička djela.

Ostale obavijesti

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

21. lipnja 2021.

Aktivnosti u Područnoj školi Sirova Katalena tijekom posljednjeg tjedna nastave

Učenici Područne škole Sirova Katalena proveli su posljednji tjedan nastave u igri na otvorenom i ponavljanju nastavnih sadržaja kroz zabavne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content