NASLOVNICA / Događanja i obavijesti - knjižnica / Književni susret sa Silvijom Šesto

Književni susret sa Silvijom Šesto

Autor:

15. studenoga 2018.

Povodom Mjeseca hrvatske knjige u našoj školi gostovala je poznata hrvatska književnica Silvija Šesto. Na zanimljivom književnom susretu sudjelovali su učenici od 1. do 8. razreda.

Silvija Šesto govorila je o svome životu, književnome stvaranju, o Hrvatskom društvu književnika za djecu i mlade (“klub prvih pisaca”), udruzi u kojoj je jedna od osnivačica i trenutna predsjednica. Predstavila je i svoje romane za djecu i mladež, a ponajviše je govorila o romanu Bum Tomica koji ima već četiri nastavka.

Učenici su aktivno sudjelovali na susretu svojim vrlo zanimljivim pitanjima. Silvija Šesto je i nagradila jednoga učenika koji je točno odgovorio na „nagradno“ pitanje. Učenik je dobio roman Bum Tomica s posvetom autorice.

Književnica je na kraju u knjizi utisaka naše škole napisala da joj je u našoj školi bilo izuzetno zanimljivo i zabavno te da je bila oduševljena učeničkim pitanjima.

 

 

 

Ostale obavijesti

23. lipnja 2022.

Završni ples osmaša OŠ Đurđevac

Učenici osmih razreda posljednji nastavni dan otplesali su ispred škole ples grizlica. Pripremila ih je učiteljica glazbene kulture Kristina Benko […]

09. lipnja 2022.

Rezultati natjecanja u krasnoslovu “Podravina u stihovima”

Danas je održana javna priredba naše škole povodom njegovanja zavičajnog pjesništva u Domu kulture Đurđevac. U finalnom natjecanju u pisanju […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content