NASLOVNICA / Događanja i obavijesti - knjižnica / Književni susret sa Silvijom Šesto

Književni susret sa Silvijom Šesto

Autor:

15. studenoga 2018.

Povodom Mjeseca hrvatske knjige u našoj školi gostovala je poznata hrvatska književnica Silvija Šesto. Na zanimljivom književnom susretu sudjelovali su učenici od 1. do 8. razreda.

Silvija Šesto govorila je o svome životu, književnome stvaranju, o Hrvatskom društvu književnika za djecu i mlade (“klub prvih pisaca”), udruzi u kojoj je jedna od osnivačica i trenutna predsjednica. Predstavila je i svoje romane za djecu i mladež, a ponajviše je govorila o romanu Bum Tomica koji ima već četiri nastavka.

Učenici su aktivno sudjelovali na susretu svojim vrlo zanimljivim pitanjima. Silvija Šesto je i nagradila jednoga učenika koji je točno odgovorio na „nagradno“ pitanje. Učenik je dobio roman Bum Tomica s posvetom autorice.

Književnica je na kraju u knjizi utisaka naše škole napisala da joj je u našoj školi bilo izuzetno zanimljivo i zabavno te da je bila oduševljena učeničkim pitanjima.

 

 

 

Ostale obavijesti

10. ožujka 2023.

Judita, Sara i Gabrijela županijske pobjednice na natjecanju “Čitanjem do zvijezda”

Županijska razina natjecanja u znanju i kreativnosti “Čitanjem do zvijezda” održana je u našoj školi 9. ožujka 2023. g. Sudjelovalo […]

19. prosinca 2022.

Školsko natjecanje “Čitanjem do zvijezda”

Ove godine kreće 14. sezona natjecanja u znanju i kreativnosti “Čitanjem do zvijezda”, a čitaju se knjige: Na školskom natjecanju […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content