NASLOVNICA / Novosti / Književni susret sa Sanjom Pilić

Književni susret sa Sanjom Pilić

Autor:

09. travnja 2015.

Povodom Međunarodnog dana dječje knjige, koji se obilježava 2. 4., naša knjižnica u suradnji s Gradskom knjižnicom organizirala je književni susret sa Sanjom Pilić. Održana su dva susreta 9. 4. u našoj maloj sportskoj dvorani za učenike trećeg i petog razreda. 

Gošću smo iznenadili igrokazom koji su izveli učenici 5. razreda. Učenike je pripremala voditeljica dječjeg odjela Gradske knjižnice Đurđevac, Katarina Pavlović. Izveli su igrokaz prema pripovijetki Sanje PilićŽivot ide dalje. Susret je bio vrlo zanimljiv, gošća je životopisno pričala o svojim knjigama i pisanju, a učenici su imali pregršt pitanja o njenom životu i radu. Novinarska grupa napravila je intervju s gošćom. Mnogi učenici zatražili su njen autogram, a neki su i kupili njene knjige. 

Ostale obavijesti

24. lipnja 2021.

Upis učenika u srednju školu

Od sutra (25. lipnja )počinju prijave obrazovnih programa. Učenici su dobili potrebne upute kako prijaviti obrazovne programe ( do 6 […]

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content