NASLOVNICA / Novosti / Književni susret s Jasminkom Tihi-Stepanić

Književni susret s Jasminkom Tihi-Stepanić

Autor:

10. svibnja 2013.

Dana 8. 5. 2013. u školskoj knjižnici učenici su se družili s Jasminkom Tihi – Stepanić uz promociju romana Imaš fejs.

Roman je, prema istraživanjima, na prvim mjestima top lista najčitanijih naslova u Hrvatskoj. Dobitnik je književne nagrade Mato Lovrak. Prema romanu nastala je i videoigra koja je na međunarodnom natjecanju u Bratislavi predstavljala Dramski program Hrvatskog radija i osvojila prvu nagradu.

Autorica je, iskustvom dugogodišnje profesorice hrvatskog jezika, djelo približila učenicima. Potakla je njihovu znatiželju, ali i iskrenost.

Roman je namijenjen učenicima viših razreda osnovne škole, ali i svima koji su zainteresirani za probleme mladih ljudi pri komuniciranju društvenim mrežama, a naročito onih koji su bez nadzora.

Autorica je radoznaloj djeci najavila uskoro izlaženje novog romana naslova Bacit ću ti kompjutor kroz prozor.

Učenici su opušteno razgovarali s autoricom. Gošća je bila iznenađena dječjom radoznalošću te je pohvalila njihovu kreativnost.

Ostale obavijesti

15. travnja 2024.

Kviz znanja povodom Noći knjige

Povodom ovogodišnje Noći knjige organiziramo školski kviz znanja! Tom prigodom organizirana je i prigodna prodaja otpisanih knjiga po simboličnim cijenama. […]

12. travnja 2024.

Natječaj “Podravina u stihovima”

Objavljujemo 11. Natječaj “Podravina u stihovima” za mlade pjesnike u kojem sudjeluju učenici viših razreda. Svi učenici pišu pjesme na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content