NASLOVNICA / Novosti / Književni susret s Jasminkom Tihi-Stepanić

Književni susret s Jasminkom Tihi-Stepanić

Autor:

10. svibnja 2013.

Dana 8. 5. 2013. u školskoj knjižnici učenici su se družili s Jasminkom Tihi – Stepanić uz promociju romana Imaš fejs.

Roman je, prema istraživanjima, na prvim mjestima top lista najčitanijih naslova u Hrvatskoj. Dobitnik je književne nagrade Mato Lovrak. Prema romanu nastala je i videoigra koja je na međunarodnom natjecanju u Bratislavi predstavljala Dramski program Hrvatskog radija i osvojila prvu nagradu.

Autorica je, iskustvom dugogodišnje profesorice hrvatskog jezika, djelo približila učenicima. Potakla je njihovu znatiželju, ali i iskrenost.

Roman je namijenjen učenicima viših razreda osnovne škole, ali i svima koji su zainteresirani za probleme mladih ljudi pri komuniciranju društvenim mrežama, a naročito onih koji su bez nadzora.

Autorica je radoznaloj djeci najavila uskoro izlaženje novog romana naslova Bacit ću ti kompjutor kroz prozor.

Učenici su opušteno razgovarali s autoricom. Gošća je bila iznenađena dječjom radoznalošću te je pohvalila njihovu kreativnost.

Ostale obavijesti

06. prosinca 2023.

STEAM Escape Room u sedmim razredima

U utorak, 5. prosinca 2023., učenike 7.a, 7.b, 7.c i 7.d razreda posjetile su predstavnice Escape Rooma iz Osijeka. Učenici su sudjelovali na […]

06. prosinca 2023.

Sveti Nikola posjetio Odjel za učenike s teškoćama u razvoju

Dana 6.12.2023. godine, Odjele za učenike s teškoćama u razvoju posjetili su Sveti Nikola i Krampus, pomagači Svetog Nikole iz […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content