NASLOVNICA / Produženi boravak / Jesenske čarolije produženog boravka

Jesenske čarolije produženog boravka

Autor: Klara Kuštro

19. listopada 2020.

Svoj početak produženog boravka u ovoj školskoj godini učenici 3. i 4. razreda započeli su međusobnim upoznavanjem te izradom autoportreta „Ovo sam ja“.

Osim izrade autoportreta učenici su za svoju kreativnost iskoristili jesensku čaroliju koju nam nudi priroda. Koristeći raznobojno lišće učenici su izrađivali lude jesenske frizure dok su promijenjivost jesenskog vremena i njezine kišne dane iskoristili za izradu šarenih kišobrana. Kišobrana koji na našim papirima plešu piruete tako da sve kapi sa njih lete.  Dane zahvalnosti za plodove zemlje obilježili smo  čitajući tekst „ Kruh od srca“ Stjepan Lice. Potaknuti tekstom učenici su izradili strip na temu „Kako nastaje kruh?“ Razgovorom o tekstu te izradom stripa učenici su se prisjetili važnosti obiteljskog zajedništva te prirode koja nam svakodnevno nudi obilje svojih plodova. Osim što su svoje vrijeme posvetili jesenskim aktivnostima i zahvalili za sve što nam nudi priroda, učenici su obilježili Svjetski dan zaštite životinja, Opći dan pranja ruku te Dan kravate. Opći dan pranja ruku obilježili smo 15. listopada. Potaknuti tekstom Zvonimira Baloga „Pranje ruku“ učenici su izradili plakat „Čiste ruke put do zdravlja“ kao svakodnevni podsjetnik na važnost higijene u našim životima. Izrađivanjem kravata, za naše očeve, u ponedjeljak 19.listopada obilježili smo Dan kravate.

Naše radove možete pogledati u priloženim fotografijama.

Od svega srca Vas pozdravljaju učenici 3. i 4. razreda i učiteljica Ana.

Učiteljica Ana Kos

Ostale obavijesti

07. rujna 2023.

Početak rada produženog boravka

Poštovani roditelji, obavještavamo Vas da u ponedjeljak, 11. rujna 2023. godine, krećemo s radom u produženom boravku. Rad u produženom boravku odvijat će […]

20. lipnja 2023.

Prvašići u produženom boravku

Kao da je bilo jučer kad su naši prvašići sjeli prvi put u školske klupe, a sad smo stigli do […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content