NASLOVNICA / Novosti / Jesen na Bilogori

Jesen na Bilogori

Autor:

13. listopada 2014.

Prekrasan jesenji dan iskoristili su učenici Područne škole Budrovac da sa svojom učiteljicom Olgom Lazar 10. listopada 2014., obilježe Međunarodni dan pješačenja i pozdrave dolazak jeseni. 

Nakon nastave u školi, uputili su se do kraja sela Budrovac, prošetali Prokljuvancima i uživali u ljepotama bilogorskog zavičaja, voćnjacima, šumama i vinogradima. Da se ne izgube, orijentirali su se u prostoru uz pomoć kompasa, Sunca i mahovine na drveću. Uočili su što ljudi rade u jesen, brali jesenske šumske plodove, šuštali po lišću, slušali šum toplog jesenskog vjetra u krošnjama drveća te uživali u ljepotama boja šarenog lišća koje je obojila jesenska vila. Izvanučioničku nastavu završili su druženjem u vinogradu obitelji Martine i Marijana Đukića, roditelja učenice Tene. Tamo su ih dočekali gostoljubivi domaćini i male istraživače i putnike osnažili ukusnim obrokom i pečenim kestenima. Odmorni i siti, ubrzo su nastavili igru i druženje na brežuljcima pitome Bilogore nakon čega su se, zadovoljni ali već pomalo i umorni, vratili svojim kućama. Hvala obitelji Đukić i ostalim roditeljima na gostoprimstvu. 

Ostale obavijesti

27. ožujka 2023.

“Ljubičasti dan”-fotogalerija

Tijekom današnjeg dana učenici naše škole zajedno s učiteljima prigodno su obilježili “Ljubičasti dan” -dan podrške osobama oboljelih od epilepsije. […]

25. ožujka 2023.

Debata u OŠ Molve

U petak, 24.3.2023. učenici naše škole Paola Šestak, Luka i Karlo Sabolić, Mia Robotić i Petra Čeko posjetili su – […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content