NASLOVNICA / Novosti / Jednodnevni izlet Odjela za učenike s teškoćama u razvoju (20. rujna 2022.)

Jednodnevni izlet Odjela za učenike s teškoćama u razvoju (20. rujna 2022.)

Autor: Matea Melnjak

21. rujna 2022.

Grad Đurđevac i gradonačelnik Hrvoje Janči poklonili su Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju jednodnevni izlet u MiniPolis i Zoološki vrt u Zagrebu.

MiniPolis je jedan veliki prostor unutar kojega se nalazi četrdesetak tematskih kućica. To su umjetne replike iz stvarnoga svijeta, a učenici su se u njima kroz verificirane edukativne programe mogu upoznati sa više od 50 zanimanja i uloga. Tako su naši učenici unutar ovoga čarobnog svijeta na kratko mogli postati frizeri, cvjećari, pčelari, glazbenici, kuhari, soboslikari, trgovci. Posebno im je bilo zanimljivo oblačiti uniforme policajca, vatrogasca, doktora, mehaničara. Imali su priliku gasiti vatru kao pravi vatrogasci. Mnogi su se okušali i u ulozi voditelja dječjeg programa.

U sklopu posjeta MiniPolisu imali su ručak. Nakon što smo se fino okrijepili ručkom uputili smo se prema Zoološkom vrtu. Ondje su mogli vidjeli razne životinje: zebre, krokodile, zmije, majmune i njihove nastambe. Posebno im se svidjelo hranjenje morskih lavova zbog toga što su izvodili trikove kako bi za svaki odrađeni trik mogli dobiti ribice kao nagradu. Nakon što smo prošetali cijelim Zooološkim vrtem i naučili puno o životinjama koje u njemu žive uslijedio je povratak kući.

Učenici zajedno sa svojim učiteljicama zahvaljuju gradonačelniku Hrvoju Jančiju i Gradu Đurđevcu na ovome jako zanimljivom i prije svega edukativnom poklonu.

Ostale obavijesti

29. rujna 2022.

NAJAVA: Obilježavanje Dječjeg tjedna

Idućeg tjedna u našoj školi raznim aktivnostima obilježavamo dječji tjedan. OBILJEŽAVANJE DJEČJEG TJEDNA Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija i […]

29. rujna 2022.

Jednodnevni izlet učenika četvrtih razreda u Zagreb

Učenici 4.a, b i c razreda  sa svojim učiteljicama V. Šijak, A. Jančijev i B. Bionda Jakubovskaja 27. rujna 2022. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content