NASLOVNICA / Novosti / Jedanaesto po redu druženje učenika Područnih škola

Jedanaesto po redu druženje učenika Područnih škola

Autor:

10. lipnja 2019.

Jedanaesto po redu druženje učenika Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena s učenicima Područne škole za djecu s teškoćama u razvoju te njihovih učiteljica i učitelja održano je 7. lipnja 2019. u Područnoj školi Mičetinac, domaćinu ovogodišnjeg, već tradicionalnog druženja.

Integrirani nastavni dan započeli su upoznavanjem, pozdravnim govorom učitelja Davora Šokeca te prigodnom priredbom kojom su učenici PŠ Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena zaželjeli dobrodošlicu učenicima Područne škole za djecu s teškoćama u razvoju i njihovim učiteljicama.

Nakon kratkog odmora, učenici su podijeljeni u dvije skupine. Jedna skupina učenika je ostala u školskom dvorištu gdje su izrađivali kapice, brodove i avione od papira, a druga skupina je kod lokalne poljoprivrednice Ljiljane Zvonar, upoznala seosko gospodarstvo. Slijedio je doručak nakon čega su učenici prošetali do vinograda obitelji Cvekan gdje su razgledali vinograde i upoznali se sa zanimanjem vinogradara.

Učenici su uživali u igri i druženju te nastavnom danu provedenom izvan školskih klupa. No, kad je lijepo i veselo, vrijeme brzo prolazi. Ubrzo je stigao autobus i prijatelji iz Područne škole za djecu s  teškoćama u razvoju oprostili su se od svojih domaćina i uputili domovima, a učiteljice su obećale ponovno druženje sljedeće godine u nekoj od drugih područnih škola.

Veliko hvala obiteljima Zvonar i Cvekan na poduci i ljubaznom gostoprimstvu. Učiteljica Olga Lazar

Ostale obavijesti

24. lipnja 2021.

Upis učenika u srednju školu

Od sutra (25. lipnja )počinju prijave obrazovnih programa. Učenici su dobili potrebne upute kako prijaviti obrazovne programe ( do 6 […]

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content