NASLOVNICA / Novosti / Jedan dan barokne idile

Jedan dan barokne idile

Autor: Arijana Lenardić

14. svibnja 2013.

Učenici 6.a, 6.c i 6.d razreda zajedno sa svojim razrednicama Darijom Car, Ivanom Topolčić i Arijanom Lenardić posjetili su Varaždin.

Ponedjeljak, 13. svibnja iskoristili smo za jednodnevni izlet u Varaždin. Ugodno putovanje započeli smo uz stručno vodstvo odabrane turističke agencije.  Nakon ugodne vožnje put nas je doveo u varaždinski  CineStar gdje smo pogledali fantastičnu avanturu „Carstvo velikog Oza 3D“. Svi smo bili oduševljeni Oscarom, cirkusnim mađioničarom koji se igrom slučaja pojavio u čudesnoj zemlji Oz. Uz puno truda uspio je nadmudriti zle vještice čime je dokazao da dobro uvijek pobjeđuje zlo.  

Nakon CineStara put nas je odveo u samo središte Varaždina, točnije u Etnomološki muzej koji djeluje već pedesetak godina. Kratkim razgledavanjem upoznali smo  „Svijet kukaca“ te ostavštinu Franje pl. Košćeca – utemeljitelja Entomološkog odjela Gradskog muzeja Varaždin.

Nakon zanimljivog i poučnog razgledavanja, čekao nas je ručak  u McDonald's-u. Odlično raspoloženi uputili smo se u daljnje razgledavanje preostalog  dijela grada. Ugodan boravak u Varaždinu završio je slobodnim vremenom koje su učenici iskoristili za šetnju i sladoled. Putovanje smo završili u Ludbregu koji se prema legendi smatra središtem svijeta.

Ivana Topolčić

Ostale obavijesti

06. prosinca 2023.

STEAM Escape Room u sedmim razredima

U utorak, 5. prosinca 2023., učenike 7.a, 7.b, 7.c i 7.d razreda posjetile su predstavnice Escape Rooma iz Osijeka. Učenici su sudjelovali na […]

06. prosinca 2023.

Sveti Nikola posjetio Odjel za učenike s teškoćama u razvoju

Dana 6.12.2023. godine, Odjele za učenike s teškoćama u razvoju posjetili su Sveti Nikola i Krampus, pomagači Svetog Nikole iz […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content