NASLOVNICA / Novosti / Izvrsni rezultati naših učenika na Likovnom natječaju “Tradicija i suvremenost”

Izvrsni rezultati naših učenika na Likovnom natječaju “Tradicija i suvremenost”

Autor:

03. lipnja 2019.

Naši učenici Petar Domović, Emanuela Škofić i Vanesa Jadanec pod mentorstvom učitelja likovne kulture Zorana Vidakovića, sudjelovali su na ovogodišnjem natječaju pod nazivom Tradicija i suvremenost – Nacionalni parkovi i biološka raznolikost Republike Hrvatske u organizaciji UHULI-e.

S ponosom ističemo da je drugu nagradu Povjerenstvo dodijelilo učeniku 5.a razreda naše škole Petru Domoviću.

Natječaju se odazvalo 220 osnovnih škola i centara za odgoj i obrazovanje. Pristiglo je 2124 učeničkih radova, a 450 radova odabrano je za izložbu koja je otvorena 25. Svibnja 2019. u 12 sati u Muzeju Mimara u Zagrebu. Povjerenstvo za prosudbu odabralo je 10 nagrada i 20 pohvala.

Drugu nagradu Povjerenstvo je dodijelilo učeniku 5.a razreda naše škole Petru Domoviću.

Radovi  učenica Emanuele Škofić i Vanese Jadanec  izloženi su na zajedničkoj izložbi. Osobitost likovnog izraza nagrađena je vrijednom nagradom te priznanjem. Pohvaljen je i mentor, Zoran Vidaković, učitelj likovne kulture i škola. Ova prestižna nagrada učeniku naše škole pokazatelj je osobito važne domene likovne kulture, ne samo u inovacijama i kreativnom likovnom izrazu temeljenom na rješavanju likovnog problema nego na važnosti likovne kulture u međupredmetnim korelacijama. Naglasak u ovom natječaju bio je na istraživanju  biološke raznolikosti te ekološkoj osviještenosti i ekološkim porukama koje su se ostvarile putem osobnog stvaralačkog izraza.

Čestitamo svim našim učenicima na sudjelovanju, a osobito  drugonagrađenom učeniku Petru Domoviću.

Petar Domović

Emanuela Škofić

Vanesa Jadanec

Ostale obavijesti

26. studenoga 2022.

RADIONICA POVODOM NADOLAZEĆEG BLAGDANA BOŽIĆA

Krajem mjeseca studenoga održana je radionica s roditeljima Prve odgojno obrazovne skupine pod vodstvom učiteljice Matee Melnjak. Radionica je bila […]

26. studenoga 2022.

IZRADA ADVENTSKOG VIJENCA- ODJELI ZA UČENIKE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

Povodom nadolazećeg blagdana Božića i predbožićnog vremena učenici Druge odgojno obrazovne skupine zajedno sa učiteljicom Emom Jančevec izradili su zajednički […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content