NASLOVNICA / Novosti / Izvanučionička nastava učenika Područnih škola

Izvanučionička nastava učenika Područnih škola

Autor:

27. listopada 2016.

Učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena iskoristili su divan jesenski dan da ga, u pratnji svojih učiteljica Martine Krajcar Baltić, Silvije Topolčić i Olge Lazar te učitelja Davora Šokeca, provedu na izvanučioničkoj nastavi u Đurđevcu. 

Tako su se 26. listopada 2016. uputili na svoje malo putovanje kojim su puno naučili, ali i dobro se zabavili. Prvo su posjetili tvornicu namještaja „Prima“ u kojoj ih je vrlo ljubazno dočekao gospodin Mario Đukrija te malim gostima pokazao proizvodni pogon i objasnio put od drveta do gotovog namještaja. Učenici su razgledali i salon namještaja, a posebno su im se dopale dječje sobe i veseli dječji namještaj. Na kraju posjeta, gostoljubivi domaćini sve su učenike počastili bombonima, ukusnim krafnama i raznim pecivom.  Ojačani užinom, učenici su u šetnji do Osnovne škole Grgura Karlovčana, promatrali prirodu te uživali u šarenim bojama jesenskog lišća. Nastavni dan nastavili su radom u školskoj knjižnici gdje im je sat održala knjižničarka Nataša Švaco. Upoznala ih je s ulogom knjižnice i radom knjižničarke, kako se posuđuju i vraćaju knjige te kako s njima postupati. Oprostivši se s knjižničarkom,  učenici su odšetali do Doma kulture gdje su gledali veselu dječju kazališnu predstavu „Svirko Svemirko“ u izvođenju Bjelovarskog kazališta. Radosnih i nasmijanih lica, nastavni dan završili su upravo kako treba, igrom na gradskom dječjem igralištu i odlaskom svojim kućama.

Veliko hvala svima koji su učenicima spomenutih područnih škola omogućili da ostvare divan nastavni dan izvan svojih učionica.  

Fotogalerija:

Ostale obavijesti

21. rujna 2023.

Zaziv Duha Svetoga za početak školske godine 2023./2024. u Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju

U srijedu 20. rujna, djelatnici i učenici naše škole prisustvovali su svetoj misi u župnoj crkvi sv. Jurja u Đurđevcu. […]

20. rujna 2023.

Dječji recital kajkavske poezije

Već drugu godinu zaredom naša učenica iz 4. d razreda, Maja Pecikozić izabrana je za javni nastup u Krapini na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content