NASLOVNICA / Novosti / Izlet učenika 3. c razreda

Izlet učenika 3. c razreda

Autor:

06. lipnja 2009.

Školsku godinu, učenici 3. c razreda Osnovne škole Ggura Karlovčana iz Đurđevca s učiteljicom Željkom, odlučili su završiti razrednom ekskurzijom na Dravu i posjetom seoskom gospodarstvu Zlatni klas u Otrovancu!

Izlet je realiziran od vlastitog novca koji su učenici sami zaradili prošle jeseni na Danima voća, a troškove prijevoza je snosila Turistička zajednica grada Đurđevca kao nagradu za uspješnu suradnju s razrednim odjelom. Na izlet su osim učenika i učiteljice bili pozvani i roditelji, a nekolicina mama se pozivu i odazvala.

Učenici su punovidjeli i naučili. Jahali su konje i uživali u vožnji kočijom. Pri povratku s izleta, preostali novac, potrošili su na sladoled kod poznatog đurđevačkog slastičara. Nakon toga, sretni i veseli su se vratili svojim kućama.

Ostale obavijesti

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

21. lipnja 2021.

Aktivnosti u Područnoj školi Sirova Katalena tijekom posljednjeg tjedna nastave

Učenici Područne škole Sirova Katalena proveli su posljednji tjedan nastave u igri na otvorenom i ponavljanju nastavnih sadržaja kroz zabavne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content