NASLOVNICA / Novosti / Istraživanje o zdravlju djece

Istraživanje o zdravlju djece

Autor: Nikola Vuković

05. listopada 2015.

Naša škola uvrštena je slučajnim odabirom u veliko istraživanje na nivou Europske unije. U istraživanju će sudjelovati dva razredna odjela: 2b i 3b razred.

Cilj cjelokupnog istarživanja je prikupljanje međusobno usporedivih podataka (mjerenja tjelesne visine, tjelesne mase, opsega struka i bokova),na temelju kojeg će se dobiti uvid u stanje uhranjenosti djece.

U istraživanju sudjeluju i roditelji ( popunjavaju anketni upitnik ) i daju suglasnost za istraživanje. Razrednice (2b i 3b) razreda sazvat će roditeljski sastanak za idući tjedan. Tada će roditelji dobiti sve podatke o istraživanju.

Licencirani ispitivači će do kraja studenoga doći u našu školu i prikupiti gore navedene podatke za učenike 2b i 3b razreda.

Ostale obavijesti

21. siječnja 2022.

„Dođi da te zagrlim!”

Međunarodni dan zagrljaja obilježavamo 21. siječnja. Grljenjem iskazujemo svoje emocije, a čak i čuvamo zdravlje. Kako bi obilježili ovaj dan, […]

20. siječnja 2022.

13. Državno natjecanje učenika osnovnih škola u poznavanju prometnih propisa

Dragi učenici, pozivamo vas da sudjelujete na 13. Državnom natjecanju učenika osnovnih škola u poznavanju prometnih propisa na Prometnoj Učilici. Natjecanje […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content