NASLOVNICA / Novosti / Intervju mjeseca

Intervju mjeseca

Autor:

16. rujna 2011.

U ovoj školskoj godini, učenici koji polaze izvannastavnu aktivnost pod nazivom Informatička grupa pokrenuli su projekt Intervju mjeseca.

Ovaj mjesec smo razgovarali s ravnateljem škole Martinom Trepotecom!

Intervju možete pogledati pritiskom na opširnije.

Kako bi promovirali našu školu, njezine zaposlenike i učenike, te proširili znanja i sposobnosti iz područja medijske kulture i  informatike, učenici Informatičke grupe su pokrenuli projekt u kojemu će razgovarati s nekoliko zaposlenika, učenika i ostalih osoba koje su vezane za našu školu.
Više o projektu Intervju mjeseca možete pročitati pritiskom na ovdje.
Namjera je da cijeli posao odrade učenici, no prvi intervju s gostom je obavio učitelj Nikola Mihočka, koji je ujedno i voditelj Informatičke grupe. Pritom su mu pomogli učenici Ino Lazar i Mato Štefanac koji će sami provesti intervju mjeseca listopada.
Ovaj mjesec objavljujemo ekskluzivni intervju s ravnateljem škole Martinom Trepotecom koji možete vidjeti u nastavku ove vijesti.
Pogledajte što je ravnatelj rekao vezano za svoje zdravlje, odgojno-obrazovni rad, planove za budućnost i što je na kraju poručio posjetiocima školskih Web stranica.

Idući mjesec razgovarat ćemo sa zamjenikom ravnatelja – pedagogom Nikolom Vukovićem. U tom intervju-u možete i Vi sudjelovati tako da pošaljete pitanje namijenjeno našem gostu. Pitanja možete slati na e-mail: nikola.mihocka@skole.hr ili ih upisati u modul Pitanja i odgovori u desnoj navigaciji na našem Webu. Neka od tih pitanja će biti postavljena, pa će te odgovor moći vidjeti za otprilike mjesec dana.

Ukoliko imate bilo kakve prijedloge, pitanja ili ideje vezane za ovaj projekt možete ih također poslati na navedenu e-mail adresu. Otvoreni smo za suradnju i nadamo se da će vam se naši intervju-i svidjeti i da će te ih sa zanimanjem pratiti.

Polaznici Informatičke grupe i njihov voditelj učitelj Nikola Mihočka

Ostale obavijesti

21. siječnja 2022.

„Dođi da te zagrlim!”

Međunarodni dan zagrljaja obilježavamo 21. siječnja. Grljenjem iskazujemo svoje emocije, a čak i čuvamo zdravlje. Kako bi obilježili ovaj dan, […]

20. siječnja 2022.

13. Državno natjecanje učenika osnovnih škola u poznavanju prometnih propisa

Dragi učenici, pozivamo vas da sudjelujete na 13. Državnom natjecanju učenika osnovnih škola u poznavanju prometnih propisa na Prometnoj Učilici. Natjecanje […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content