NASLOVNICA / Novosti / Intervju mjeseca listopada

Intervju mjeseca listopada

Autor:

25. listopada 2011.

Cijenjeni posjetioci školskih Web stranica,

Informatička grupa naše škole predstavlja vam svoj drugi intervju, koji je obavljen u sklopu projekta Intervju mjeseca.

U intervju-u mjeseca listopada gostovao je zamjenik ravnatelja i pedagog škole Nikola Vuković!

Intervju možete pogledati u nastavku vijesti.

Nakon što je prvi intervju pripremio voditelj Informatičke grupe, učitelj Nikola Mihočka, drugi intervju je pripremio i vodio polaznik grupe, učenik 8.e razreda – Ino Lazar. Od sada će svaki intervju voditi učenici naše grupe, pa će te i njih u ovom našem projektu imati prilike upoznati i vidjeti na djelu.

Intervju je režirao, snimio i montirao učenik Mato Štefanac. On će najvjerojatnije biti voditelj intervju-a mjeseca studenog.

Ovaj mjesec ugostili  smo zamjenika ravnatelja i pedagoga škole Nikolu Vukovića. U intervju-u možete vidjeti zašto se je pedagog naše škole odlučio prihvatiti ravnateljskog posla, kako komentira odnos škole s roditeljima i lokalnom zajednicom, kako gleda na učenike i učitelje u našoj školi i koji su mu planovi za budućnost.

Sve to možete vidjeti u intervju-u koji slijedi u nastavku.

Više o projektu Intervju mjeseca možete pročitati ovdje, a prošli intervju mjeseca (ako ste ga propustili) možete vidjeti pritiskom na ovdje.

Ostale obavijesti

28. lipnja 2022.

Projekt Bartimej

U sklopu projekta „Bartimej“ Odjele za učenike s teškoćama u razvoju su posjetili učenici gimnazija iz Zagreba, Varaždina, Čakovca i […]

28. lipnja 2022.

Radionica o znakovnom jeziku

Povjerenik za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije, velečasni Leonardo Šardi, je na inicijativu vjeroučiteljice Martine Rukavine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content