NASLOVNICA / Novosti / Integrirani dan na izvanučioničkoj nastavi

Integrirani dan na izvanučioničkoj nastavi

Autor: Nada Petrović

02. lipnja 2010.

Prošlog tjedna učenici PŠ Mičetinac zajedno sa svojom učiteljicom Nadom Petrović  proveli su nastavni dan na izvanučioničkoj nastavi u Mičetinskom jarku.

Integriranu nastavu provodili su u neposrednom doticaju sa životnom zajednicom šume,voda stajaćica i tekućica te integrirali sadržaje s hrvatskim jezikom,matematikom,likovnom, glazbenom i tjelesno zdrastvenom kulturom.

Gost nastave bio je umirovljeni lugar Tomo Petrović koji je učenicima govorio o svom višegodišnjem radu u šumi,o raznim dogodovštinama koje je doživio u raznim prilikama u susretu s ljudima i raznim životinjama,o šumi kao životnoj zajednici,o čistoći i ljekovitosti izvorske vode.

Premalo je bilo vremena za iscrpna učenička pitanja i iscrpne odgovore osamdesetgodišnjaka,pradjeda Tome koji je bio oduševljen susretom i interesom učenika  u „njegovoj“ šumi u kojoj je bio pravi domaćin.  

Izvanučionička nastava  potaknula nas je na radost otkrivanja,istraživanja i stvaranja. Kroz timski rad dolazimo do kvalitetnijih odnosa unutar tima,a time potičemo intelektualne osjećaje,lakše i brže učenje te dugotrajnije  pamćenje sadržaja.

Ostale obavijesti

25. svibnja 2022.

Turnir u kuglanju

U utorak, 24. svibnja 2022., učenici 1. odgojno-obrazovne skupine Odjela za učenike s teškoćama u razvoju, zajedno sa svojom učiteljicom […]

24. svibnja 2022.

Najava: DAN ŠKOLE

U petak, 27. svibnja 2022. godine obilježavamo Dan škole. Obilježavanje Dana škole započinje školskom priredbom u našoj sportskoj dvorani u […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content