NASLOVNICA / Novosti / Iliji Končaru uručen Oskar znanja

Iliji Končaru uručen Oskar znanja

Autor:

16. lipnja 2012.

Na danas održanoj svečanosti u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović i ravnatelj Agencije za odgoj i obrazovanje Vinko Filipović uručili su Oskar znanja učenicima – pobjednicima državnih i međunarodnih natjecanja u znanju te priznanje njihovim mentorima

Čestitajući nagrađenim učenicima i njihovim mentorima ministar Jovanović naglasio je da nema boljeg zaključenja nastavne godine od dodjele priznanja najboljim učenicima. Poručio im je da su oni hrvatska budućnost dodavši kako je znanje moć; a mi smo zemlja znanja i ako želite moć morate učiti.

Ministar Jovanović zahvalio je i mentorima, nastavnicima i učiteljima kazavši da hrvatska budućnost ovisi o njima te je naglasio da su nam uzalud opremljene škole i nadareni učenici bez nastavnika i učitelja.

Vinko Filipović je između ostalog rekao da mu je iznimno zadovoljstvo istaknuti da puno državnih prvaka dolazi  iz manjih mjesta pa je tako spomenuo i Đurđevac te zaključio da  sve to govori kako se u cijeloj Hrvatskoj kvalitetno radi i da je Hrvatska zemlja znanja.

Ministar Jovanović i ravnatelj Agencije za odgoj i obrazovanje Vinko Filipović uručili su  Oskar znanja i učeniku naše škole Iliji  Končaru državnom prvaku iz povijesti, a njegovoj mentorici, profesorici Katici Tomrlin uručeno je priznanje.

Ostale obavijesti

01. srpnja 2022.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Na kraju nastavne godine uspjeh učenika naše škole je slijedeći: Ukupan broj učenika na kraju nastavne godine: 656 Redovni program: […]

01. srpnja 2022.

Maturalno putovanje 8. a razreda

Od 15. 6. do 19. 6. 2022. učenici 8. A razreda u pratnji svojeg razrednika Milana Kosa i učitelja Zorana […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content