NASLOVNICA / Produženi boravak / Igrom do znanja

Igrom do znanja

Autor:

13. veljače 2017.

Odmor od nastave i organizirano slobodno vrijeme naši učenici provode igrajući se na razne načine. Prostor predviđen za rad produženog boravka je učionica bogato opremljena raznim didaktičkim, društvenim  i edukativnim igrama. Unutar učionice osiguran je kutak za igru, čitanje i odmaranje učenika. U kutku za igranje, učenici biraju kako će se i čime igrati sa svojim vršnjacima. 

Osim igara u učionici učenici igraju elementarne, štafetne i momčadske igre u dvorani naše škole ili na otvorenom.  Spremište naše dvorane opremljeno je raznim nastavnim sredstvima i pomagalima što nam omogućuje kreativnost i provođenje novih zanimljivih igara. Organizirano slobodno vrijeme uključuje razne radionice i to kreativne, istraživačke, projektne, tematske, dramske, jezične, glazbene, plesne, komunikacijske. Također, organizirano slobodno vrijeme provodimo gledajući animirane, igrane i dokumentarne filmove. U suradnji s našom školskom knjižnicom učenici mogu čitati razne stripove, slikovnice i knjige po želji.

Lijepo vrijeme iskoristimo kako bismo prošetali našim gradom i posjetili kulturna događanja. Sudjelujemo na manifestacijama u organizaciji škole i izvan nje. 

Ostale obavijesti

07. rujna 2023.

Početak rada produženog boravka

Poštovani roditelji, obavještavamo Vas da u ponedjeljak, 11. rujna 2023. godine, krećemo s radom u produženom boravku. Rad u produženom boravku odvijat će […]

20. lipnja 2023.

Prvašići u produženom boravku

Kao da je bilo jučer kad su naši prvašići sjeli prvi put u školske klupe, a sad smo stigli do […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content