NASLOVNICA / Produženi boravak / Igrom do znanja

Igrom do znanja

Autor:

13. veljače 2017.

Odmor od nastave i organizirano slobodno vrijeme naši učenici provode igrajući se na razne načine. Prostor predviđen za rad produženog boravka je učionica bogato opremljena raznim didaktičkim, društvenim  i edukativnim igrama. Unutar učionice osiguran je kutak za igru, čitanje i odmaranje učenika. U kutku za igranje, učenici biraju kako će se i čime igrati sa svojim vršnjacima. 

Osim igara u učionici učenici igraju elementarne, štafetne i momčadske igre u dvorani naše škole ili na otvorenom.  Spremište naše dvorane opremljeno je raznim nastavnim sredstvima i pomagalima što nam omogućuje kreativnost i provođenje novih zanimljivih igara. Organizirano slobodno vrijeme uključuje razne radionice i to kreativne, istraživačke, projektne, tematske, dramske, jezične, glazbene, plesne, komunikacijske. Također, organizirano slobodno vrijeme provodimo gledajući animirane, igrane i dokumentarne filmove. U suradnji s našom školskom knjižnicom učenici mogu čitati razne stripove, slikovnice i knjige po želji.

Lijepo vrijeme iskoristimo kako bismo prošetali našim gradom i posjetili kulturna događanja. Sudjelujemo na manifestacijama u organizaciji škole i izvan nje. 

Ostale obavijesti

08. lipnja 2021.

Boravkaši u Posjetiteljskom centru Đurđevački pijesci

U srijedu, 2. lipnja 2021. godine, učenici produženog boravka posjetili su Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci. Ispred Posjetiteljskog centra dočekao nas […]

27. svibnja 2021.

Zujimo zajedno kroz svemir pa sve do pčelinje košnice

Učenici 2. razreda produženog boravka proveli su zanimljiv tjedan istražujući tajne svemira. Tjedan su započeli motivacijskom pričom „Svemirci gaćoljupci spašavaju […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content