NASLOVNICA / Produženi boravak / Igrom do znanja

Igrom do znanja

Autor:

13. veljače 2017.

Odmor od nastave i organizirano slobodno vrijeme naši učenici provode igrajući se na razne načine. Prostor predviđen za rad produženog boravka je učionica bogato opremljena raznim didaktičkim, društvenim  i edukativnim igrama. Unutar učionice osiguran je kutak za igru, čitanje i odmaranje učenika. U kutku za igranje, učenici biraju kako će se i čime igrati sa svojim vršnjacima. 

Osim igara u učionici učenici igraju elementarne, štafetne i momčadske igre u dvorani naše škole ili na otvorenom.  Spremište naše dvorane opremljeno je raznim nastavnim sredstvima i pomagalima što nam omogućuje kreativnost i provođenje novih zanimljivih igara. Organizirano slobodno vrijeme uključuje razne radionice i to kreativne, istraživačke, projektne, tematske, dramske, jezične, glazbene, plesne, komunikacijske. Također, organizirano slobodno vrijeme provodimo gledajući animirane, igrane i dokumentarne filmove. U suradnji s našom školskom knjižnicom učenici mogu čitati razne stripove, slikovnice i knjige po želji.

Lijepo vrijeme iskoristimo kako bismo prošetali našim gradom i posjetili kulturna događanja. Sudjelujemo na manifestacijama u organizaciji škole i izvan nje. 

Ostale obavijesti

12. studenoga 2021.

Prvašići kao kreativci, graditelji i izumitelji

Prvašići su u listopadu s učiteljicom Marinom nastavili ostvarivati svoje kreativne ideje na određene zadatke. Učenici su se u svoje […]

10. studenoga 2021.

Listopad u 3. i 4. razredima produženog boravka

U listopadu je grupa učenika 3. i 4. razreda produženog boravka uživala u mnogim zajedničkim aktivnostima. Osim igara koje su […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content