NASLOVNICA / Novosti / I u mom gradu Vukovar svijetli

I u mom gradu Vukovar svijetli

Autor:

20. studenoga 2019.

U ponedjeljak, 18. studenoga 2019. naša je škola na Trgu sv. Jurja u Đurđevcu organizirala obilježavanje Dana sjećanja na Vukovar pod nazivom I u mom gradu Vukovar svijetli. Učenici, učitelji i roditelji u koloni su zajednički krenuli od zgrade naše škole do središta Trga sv. Jurja, gdje su položili svijeće i ispisali znak srca i riječ MIR za 28. godišnjicu obilježavanja prestanka organizirane obrane grada Vukovara.

Kolonu su predvodili gradonačelnik Hrvoje Janči, saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković, načelnik Policijske postaje Đurđevac Marijan Slaviček i ravnatelj Osnovne škole Đurđevac Danijel Domišljanović. U prigodnom programu učenica 7. A razreda Anamarija Barberic pročitala je Priču za roditelje Siniše Glavaševića. Pjesmu Ivane Simić Bodrožić pod nazivom Soba 325 pročitala je učenica 5. A razreda Leonarda Hrženjak. Priču o gradu Siniše Glavaševića pročitala je Lucija Smes, učenica 2. razreda đurđevačke gimnazije. Molitvu za sve žrtve tragedije u Vukovaru i sve poginule u Domovinskome ratu predvodio je župnik Marko Rac. Svi zajedno odali su počast i današnjem Vukovaru, Vukovaru koji polako liječi svoje rane.

Fotografije: Foto i video grupa OŠ Đurđevac i D. Domišljanović

Ostale obavijesti

01. srpnja 2022.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Na kraju nastavne godine uspjeh učenika naše škole je slijedeći: Ukupan broj učenika na kraju nastavne godine: 656 Redovni program: […]

01. srpnja 2022.

Maturalno putovanje 8. a razreda

Od 15. 6. do 19. 6. 2022. učenici 8. A razreda u pratnji svojeg razrednika Milana Kosa i učitelja Zorana […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content