NASLOVNICA / Novosti / I U MOM GRADU VUKOVAR SVIJETLI

I U MOM GRADU VUKOVAR SVIJETLI

Autor: Nikola Vuković

13. studenoga 2014.

Ponedjeljak, 17.studenoga 2014. godine u 16.30 sati.

Pozivamo sve učenike, učitelje, roditelje, predstavnike udruga, predstavnike grada Đurđevca kao i sve građane našeg Đurđevca da nam se pridruže u "koloni svjetla" u ponedjeljak, 17.studenoga 2014. godine. Ponesite sa sobom lampaš.

I ove godine neka i naš grad Đurđevac bude osvijetljen stotinama lampaša u znak sjećanja i zahvale na sve stradalnike u Domovinskom ratu, a posebno na žrtve grada Vukovara.

Okupljanje ispred osnovne škole: 16.30 sati

Ruta kretanja: škola, staza prema Fini, Basaričekova ulica, park nasuprot župne crkve, Trg svetog Jurja

Molimo roditelje naših učenika, a posebno učenika razredne nastave, da zajedno s djecom dođu ispred škole. Prigoda je to da našim najmlađima objasnimo značenje Domovinskog rata i značaj herojskog grada Vukovara i njegovih stanovnika.

Neka u ponedjeljak naš Đurđevac pošalje zajedničku zahvalu, molitvu i sjećanje gradu Vukovaru. " I u mom gradu Đurđevcu VUKOVAR svijetli".

Ostale obavijesti

25. siječnja 2022.

Upis u prvi razred – pozivi

Poštovani roditelji budućih učenika prvog razreda, U odgojnim skupinama koje polaze vaša djeca nalaze se pozivi za upis u prvi […]

24. siječnja 2022.

Nastava na daljinu – obavijest

Poštovani roditelji i učenici, s obzirom na trenutno nepovoljnu epidemiološku situaciju u našoj Školi obavještavamo vas da se od utorka, […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content