NASLOVNICA / Novosti / Humanitarna akcija "Zadrugari zadrugarima"

Humanitarna akcija “Zadrugari zadrugarima”

Autor: Martina Lovrak Ivanov

19. svibnja 2021.

Učenici i učitelji naše škole su u drugom polugodištu izrađivali razne suvenire, uskrsne motive, pripremali presadnice, izrađivali cvjetnjake za cvijeće, sadili cvijeće i još mnogo toga. Jedan od ciljeva je bio i priprema za Uskršnji štand koji je kroz tjedan dana bio postavljen na ulazu u dvoranu naše škole. Posjetom našeg štanda mnogi roditelji, učenici i učitelji podržali su rad naših vrijednih dječjih ruku, ali i humanitarnu akciju Zadrugari zadrugarima.

Dio postavljenog Uskršnjeg štanda.

Na postavljenom štandu kroz tjedan dana izmjenjivalo se mnogo učenika ovisi o mogućnostima i nastavi. Učenici su se veselili svakoj kuni koju su uspjeli staviti u našu kasicu prasicu. Raspitivali se o grupama koje djeluju unutar zadruge ali i stjecali neka nova iskustva.

Odlukom Zadružnog odbora naše zadruge uplata je izvršena za OŠ Dragutina Tadijanovića Petrinja tj. njihovoj Učeničkoj zadruzi Stucka. Škola koja nam je dodijeljena privremeno je neuporabljiva. Hrvatska udruga Učeničkog zadrugarstva predložila je za sve škole RH ovakav način pokretanja akcije.

Hvala Vam svima koji ste sudjelovali na bilo koji način kako bi ova naša akcija bila uspješna. Razveselila je mnoga mala i velika srca ali i razvijala osjećaj za druge u potrebi.

Voditeljica Učeničke zadruge Mravlji lav Martina Lovrak Ivanov

Ostale obavijesti

14. rujna 2021.

Odjeli za djecu s teškoćama u razvoju obilježili Hrvatski olimpijski dan

U petak, 13. rujna 2021., pred utvrdom Stari grad okupili su se učenici osnovne i srednje škole te vrtićevci u […]

14. rujna 2021.

Posjet ravnateljice Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Marine Perice Odjelima za djecu s teškoćama u razvoju

Uoči Svjetskog dana prve pomoći Odjele za djecu s teškoćama u razvoju posjetila je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content