NASLOVNICA / Novosti / Humanitarna akcija "Zadrugari zadrugarima"

Humanitarna akcija “Zadrugari zadrugarima”

Autor: Martina Lovrak Ivanov

19. svibnja 2021.

Učenici i učitelji naše škole su u drugom polugodištu izrađivali razne suvenire, uskrsne motive, pripremali presadnice, izrađivali cvjetnjake za cvijeće, sadili cvijeće i još mnogo toga. Jedan od ciljeva je bio i priprema za Uskršnji štand koji je kroz tjedan dana bio postavljen na ulazu u dvoranu naše škole. Posjetom našeg štanda mnogi roditelji, učenici i učitelji podržali su rad naših vrijednih dječjih ruku, ali i humanitarnu akciju Zadrugari zadrugarima.

Dio postavljenog Uskršnjeg štanda.

Na postavljenom štandu kroz tjedan dana izmjenjivalo se mnogo učenika ovisi o mogućnostima i nastavi. Učenici su se veselili svakoj kuni koju su uspjeli staviti u našu kasicu prasicu. Raspitivali se o grupama koje djeluju unutar zadruge ali i stjecali neka nova iskustva.

Odlukom Zadružnog odbora naše zadruge uplata je izvršena za OŠ Dragutina Tadijanovića Petrinja tj. njihovoj Učeničkoj zadruzi Stucka. Škola koja nam je dodijeljena privremeno je neuporabljiva. Hrvatska udruga Učeničkog zadrugarstva predložila je za sve škole RH ovakav način pokretanja akcije.

Hvala Vam svima koji ste sudjelovali na bilo koji način kako bi ova naša akcija bila uspješna. Razveselila je mnoga mala i velika srca ali i razvijala osjećaj za druge u potrebi.

Voditeljica Učeničke zadruge Mravlji lav Martina Lovrak Ivanov

Ostale obavijesti

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi

Objava javnog poziva za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Đurđevac u […]

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce

Objava javnog poziva za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content