NASLOVNICA / Novosti / Humanitarna akcija za djecu Klaićeve bolnice u Zagrebu

Humanitarna akcija za djecu Klaićeve bolnice u Zagrebu

Autor:

23. prosinca 2014.

U Osnovnoj školi Grgura Karlovčana Đurđevac, u ponedjeljak 15. prosinca 2014., bila je primopredaja igračaka koje su učenici, članovi izvannastavne aktivnosti Podmlatka Crvenog križa pod vodstvom učiteljice Nade Petrović, sakupljali za djecu iz Klinike za dječje bolesti u Zagrebu. Svaki od pedeset poklona je imao privjesnicu sa božićnim željama za svako dijete te zajedničko pismo učenika članova Podmladka.

Djeca su predala igračke gospođi Snježani Fusić, medicinskoj sestri iz Klaićeve bolnice uz kratki program od strane učenika, a gospođa Fusić je pričom  i prezentacijom približila učenicima svakidašnjicu bolesne djece u Klaićevoj bolnici.

Na kraju su se ravnatelj Marijan Vinković, Ivica Kuštro, predstavnik Vijeća roditelja  1.b razreda, Marina Perica, ravnateljica Gradskog Crvenog križa i gospođa Fusić  zahvalili učenicima i pohvalili  njihov  način obilježavanja Tjedna solidarnosti te ih potaknuli na daljnje aktivnosti humanog rada.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u ovoj akciji.

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content