NASLOVNICA / Novosti / Humanitarna akcija za djecu Klaićeve bolnice u Zagrebu

Humanitarna akcija za djecu Klaićeve bolnice u Zagrebu

Autor:

23. prosinca 2014.

U Osnovnoj školi Grgura Karlovčana Đurđevac, u ponedjeljak 15. prosinca 2014., bila je primopredaja igračaka koje su učenici, članovi izvannastavne aktivnosti Podmlatka Crvenog križa pod vodstvom učiteljice Nade Petrović, sakupljali za djecu iz Klinike za dječje bolesti u Zagrebu. Svaki od pedeset poklona je imao privjesnicu sa božićnim željama za svako dijete te zajedničko pismo učenika članova Podmladka.

Djeca su predala igračke gospođi Snježani Fusić, medicinskoj sestri iz Klaićeve bolnice uz kratki program od strane učenika, a gospođa Fusić je pričom  i prezentacijom približila učenicima svakidašnjicu bolesne djece u Klaićevoj bolnici.

Na kraju su se ravnatelj Marijan Vinković, Ivica Kuštro, predstavnik Vijeća roditelja  1.b razreda, Marina Perica, ravnateljica Gradskog Crvenog križa i gospođa Fusić  zahvalili učenicima i pohvalili  njihov  način obilježavanja Tjedna solidarnosti te ih potaknuli na daljnje aktivnosti humanog rada.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u ovoj akciji.

Ostale obavijesti

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi

Objava javnog poziva za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Đurđevac u […]

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce

Objava javnog poziva za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content