NASLOVNICA / Novosti / Humanitarna akcija učenika 2. b razreda „Solidarnost na djelu – Djeca za djecu u potrebi“

Humanitarna akcija učenika 2. b razreda „Solidarnost na djelu – Djeca za djecu u potrebi“

Autor: Maja Šalamon Nemet

18. listopada 2023.

U sklopu Tjedna solidarnosti učenici 2. b razreda sa svojom učiteljicom Nadom Petrović uključili su se u akciju solidarnosti. Iako je Božić još daleko učenici su odlučili u sklopu ove akcije prikupiti igračke i druge vrijedne stvari koje će biti predane djeci u potrebi uoči Božića.
Akcija koju su nazvali“ Solidarnost na djelu – Djeca za djecu u potrebi“ učenici su izradili privjesnice s božićnim motivima u koje su upisali čestitku za Božić i zajedno s prikupljenim stvarima odnijeli 18. 10. 2023. u Ured gradskog društva Crvenog križa Đurđevac.
Učenike 2. b dočekala je upraviteljica Sofija Paša te ih podučila o ulozi i načelima Crvenog križa i na koje sve načine možemo volontirati i pomagati.
Učenici su bili vrlo ponosni što su i oni sudjelovali u akciji solidarnosti i doprinijeli svojim malim aktivnostima te učili o humanosti, volontiranju i razumijevanju djece i odraslih u potrebi. Bilo je to još jedno dobro djelo koje će biti upisano u „Dnevnik dobrih djela“ koji provode učenici.
Zahvaljujemo roditeljima na podršci razredne akcije „Solidarnost na djelu – Djeca za djecu u potrebi“ i upraviteljici GDCK Đurđevac Sofiji Paša na dočeku i poučnom druženju.


Pripremila učiteljica Nada Petrović

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i ona za djecu s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content