NASLOVNICA / Novosti / Humanitarna akcija učenika 2. b razreda „Solidarnost na djelu – Djeca za djecu u potrebi“

Humanitarna akcija učenika 2. b razreda „Solidarnost na djelu – Djeca za djecu u potrebi“

Autor: Maja Šalamon Nemet

18. listopada 2023.

U sklopu Tjedna solidarnosti učenici 2. b razreda sa svojom učiteljicom Nadom Petrović uključili su se u akciju solidarnosti. Iako je Božić još daleko učenici su odlučili u sklopu ove akcije prikupiti igračke i druge vrijedne stvari koje će biti predane djeci u potrebi uoči Božića.
Akcija koju su nazvali“ Solidarnost na djelu – Djeca za djecu u potrebi“ učenici su izradili privjesnice s božićnim motivima u koje su upisali čestitku za Božić i zajedno s prikupljenim stvarima odnijeli 18. 10. 2023. u Ured gradskog društva Crvenog križa Đurđevac.
Učenike 2. b dočekala je upraviteljica Sofija Paša te ih podučila o ulozi i načelima Crvenog križa i na koje sve načine možemo volontirati i pomagati.
Učenici su bili vrlo ponosni što su i oni sudjelovali u akciji solidarnosti i doprinijeli svojim malim aktivnostima te učili o humanosti, volontiranju i razumijevanju djece i odraslih u potrebi. Bilo je to još jedno dobro djelo koje će biti upisano u „Dnevnik dobrih djela“ koji provode učenici.
Zahvaljujemo roditeljima na podršci razredne akcije „Solidarnost na djelu – Djeca za djecu u potrebi“ i upraviteljici GDCK Đurđevac Sofiji Paša na dočeku i poučnom druženju.


Pripremila učiteljica Nada Petrović

Ostale obavijesti

15. travnja 2024.

Kviz znanja povodom Noći knjige

Povodom ovogodišnje Noći knjige organiziramo školski kviz znanja! Tom prigodom organizirana je i prigodna prodaja otpisanih knjiga po simboličnim cijenama. […]

12. travnja 2024.

Natječaj “Podravina u stihovima”

Objavljujemo 11. Natječaj “Podravina u stihovima” za mlade pjesnike u kojem sudjeluju učenici viših razreda. Svi učenici pišu pjesme na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content